Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

TOIMITUSJOHTAJA

Johtamaan ja kehittämään energian ja veden tuotantoyhtiötämme

Nykyisen tuotantoyhtiömme toimitusjohtajan keskittyessä yhtiön projektitehtäviin, haemme Lämpövoimalle uutta energiateollisuus- ja vesialan muutososaajaa. Toimit Lappeenrannan Energia -konsernin tuotantojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Lappeenrannan Lämpövoima Oy on Lappeenrannan Energia -konsernin tuotantoyhtiö. Lämpövoiman toimitusjohtajana vastaat tuotanto-osuuksien organisoinnista, lämpölaitosten, höyrylaitoksen, vedenottamoiden, jäteveden puhdistamoiden sekä Fingridin reservivoimalan ja oman vara- ja huippulaitoksen operoinnista. Toimintaympäristöäsi kuvaa tuotantolaitosta enemmän tuotannon resurssien käyttö ja kunnossapito sekä tuotanto-osuuksien hallinnointi. Suurin osa konsernin energiasta tuotetaan Kaukaan Voimassa.

Lappeenrannan Lämpövoiman toimitusjohtajana olet Energia-konsernin viisihenkisen johtoryhmän jäsen ja toimit konsernin toimitusjohtajan alaisuudessa. Edustat tuotantojohtajana konsernin osakkuusyhtiöiden hallituksissa.

Tehtävässäsi johdat ja kehität yhdessä kolmihenkisen osaavan johtotiimisi kanssa energian ja veden tuotantoyhtiön toimintojamme yhteensä 45 henkilön organisaatiossa. Pääset toteuttamaan kanssamme energian- ja vedentuotannon uusia ratkaisuja, jotka tähtäävät ympäristöystävällisesti, taloudellisesti ja kestävästi kohti hiilineutraalia huomista. Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on luotsata uuden tulevaisuuden jätevedenpuhdistamomme hanke sen suunnittelusta kohti toteutusta.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?


* Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Alan osaamiskeskittymänä aluetta vahvistaa Lappeenrannan-Lahden teknillinen (yliopisto LUT) sekä laaja energia- ja ympäristöalan verkosto.  
* Rakennamme Lappeenrannan Energia-konsernissa maakuntaan puhdasta ja kestävää tulevaisuutta ja tavoitteenamme on olla hiilineutraali vuoteen 2026 mennessä.
* Arjessa aktiivinen johtoryhmämme toteuttaa konsernissa muutoksia rohkeasti henkilöstöä valmentavalla ja kehittävällä otteella. 
* Konsernissa vallitsee avoin keskustelukulttuuri ja rakentava vuoropuhelu myös kaupunkiomistajan kanssa.
* Panostamme monipuolisesti henkilöstömme hyvinvointiin ja työskentelytapamme joustavat elämäntilanteesi mukaan.

Odotamme sinulta kokemusta ihmisten ja muutosten johtamisesta sekä energia-, teollisuus- ja ehkä jopa vesisektorilla rakentunutta taustaa. Sinulla on kokemusta tai näkemystä energiatuotannon muutosten johtamisesta, tuotantoresurssien hallinnoinnista, polttoainehankinnasta, käyttö- ja kunnossapitovastuista tai lämpöliiketoiminnasta. Osaat tuoda konsernin johtoryhmän keskusteluun vaihtoehtoja, ratkaisuja ja strategisia näkemyksiä. Korkeakoulutustaustaltasi olet diplomi-insinööri tai insinööri. Energia-, teollisuus- tai vesialan taustan ja vahvan teknisen osaamisen rinnalle sinulle sopii myös kaupallinen koulutus. Työssäsi tarvitset myös englannin kielen taitoa.

Tehtäväsi sijaintipaikka on Lappeenranta, mutta konsernissa kannustetaan myös etätyöhön. Etätyöskentelyssä on kuitenkin tärkeä huomioida muutosten ja valmentavan johtamisen edellyttämä toiminta lähellä oman organisaation henkilöstöä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.10.2021 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-16418.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilla Kari Hausen, puh. 050 374 3504 ja Joonas Peuhkuri, puh. 040 352 1171.

 

Lappeenrannan Energia on Lappeenrannan kaupungin kokonaan omistama konserniyhtiö. Lappeenrannan Energia tuottaa ja myy vesi- ja energiapalveluita sekä hallinnoi ja kehittää jakeluverkkoja. Tytäryhtiöt ovat Lappeenrannan Energiaverkot Oy sekä Lappeenrannan Lämpövoima Oy. Konserni on osakkaina Väre Oy:ssä, Kaukaan Voima Oy:ssä, Suomen Hyötytuuli Oy:ssä, Vainikkalan Vesi Oy:ssä, Elvera Oy:ssä ja Enerva Oy:ssä.

Lappeenrannan Lämpövoima vastaa toiminta-alueen lämpö- ja höyrylaitosten, vedenottamoiden ja jätevedenpuhdistamoiden käytöstä ja kunnossapidosta sekä tuotanto-osuuksien operatiivisen toiminnan organisoinnista.
 

TOIMITUSJOHTAJA

Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja