Skip to main content

JOHTAMAAN SUOMEN NELJÄNNEKSI SUURINTA VERKKOYHTIÖTÄ

Järvi-Suomen Energia on aloittanut toimintansa erillisenä verkkoyhtiönä ensimmäisten yhtiöiden joukossa Suomessa vuonna 1995. Yhtiöllä oli heti alusta lähtien itsenäinen toimintamalli ja ulkopuolinen korkeatasoinen hallitus. Yhtiötä alusta asti johtanut toimitusjohtaja on ensi vuoden aikana jäämässä hyvin ansaitulle eläkkeelle ja haemme nyt yhtiölle uutta toimitusjohtajaa.

Vastuullasi on:

  • Yhtiön hallituksen avustaminen strategian edelleen kehittämisessä sekä strategian operatiivinen toimeenpano.
  • Yhtiön teknologian (mm. akustojen hyödyntäminen, IoT-sensorit ja valokuituverkon rakentaminen) kehittäminen edelleen vastaamaan energia-alan muutosten vaatimuksia sekä digitalisaation hallittu hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä.
  • Yhtiön hallinnosta vastaaminen yhdessä konsernin resurssien kanssa.
  • Yhtiön henkilöstön ja kumppanuuksien johtaminen sekä näiden kyvykkyyksien edelleen kehittäminen.
  • Yhtiön asiakkaisiin, eri sidosryhmiin ja erityisesti maakunnallisiin toimijoihin jatkuva yhteydenpito ja keskustelun ylläpitäminen.

Odotamme sinulla olevan:

  • Vähintään DI-tason koulutus sähkölaitostekniikasta, sähkövoimatekniikasta tai muusta siirto- ja jakeluverkkotoiminnan teknisestä substanssialueesta.
  • Vähintään 3 vuoden kokemus toimialan liiketoimintajohtamisesta sekä hyvä ymmärrys liiketoiminnan talouden johtamisesta.
  • Kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta myös niin, että sinulla on ollut johdettavana päällikkötason henkilöitä, joilla on oma tiimi.

Haemme toimitusjohtajan tehtävään idearikasta johtajaa, joka innostuu teknologian tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Olet johtajana helposti lähestyttävä ja asiantuntijaorganisaatiota sparraava. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, joiden avulla verkostoidut helposti niin konsernin sisällä kuin eri kumppanien ja sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle vapauden ja aidon mahdollisuuden nostaa Järvi-Suomen Energia toimialan kärkiyhtiöksi tekniikan, digitalisaation ja taloudellisen tehokkuuden osalta. Yhtiön kehittämisessä sinulla on tukenasi oma osaava asiantuntijaorganisaatio, konsernin eri alojen ammattilaiset ja lähellä sijaitseva kumppaniverkosto. Järvi-Suomen Energian toimitusjohtajan positiossa tarjoamme sinulle avainpaikan myös Suur-Savon Sähkö-konsernin johtoryhmässä, missä pääset omalla panoksellasi kehittämään dynaamista energiakonsernia.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään 09.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Johto Advisorsin partnerit Olli-Pekka Vaara, puh. 040 543 7145 ja Tuomas Leinonen, puh. 040 084 3809

Toimitusjohtaja

Järvi-Suomen Energia Oy
Mikkeli
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Järvi-Suomen Energia Oy
Mikkeli
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy / co Mercuri Urval
Mikkeli
Tarrax Oy
Naantali
ElmoNet Oy
Ruovesi