Skip to main content

Kantamo Oy on Suomen johtava Minnesota-mallisen tai 12 askeleen hoitomallin päihdekuntoutuksen järjestäjä, ja sillä on maan laajin jatkohoitoverkosto. Yhtiön toiminta on kannattavaa, nopeasti kasvavaa, ja myös uusille osa-alueille suuntautuvaa. Yrityksen päihdehoitokeskukset sijaitsevat Kärkölässä noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sekä Ähtärissä Etelä-Pohjanmaalla. Jatkohoitopaikkoja on noin 20, työntekijöitä noin 25, ja asiakaspaikkoja noin 50.

Kantamon toimintakulttuuri on innostava ja avoin. Nuori organisaatio on ketterä - isojakin asioita on mahdollista saada aikaan nopeasti, laadusta tinkimättä. Toiminta nojaa rautaiseen hoitohenkilökuntaan, joka on alansa ehdotonta huippua ja työstään inspiroitunutta. Kantamossa vakaata ja kehittyvää toimintaympäristöä tukevat lisäksi asiantunteva ja kokenut hallitus ja riittävät taloudelliset resurssit.

 

Haemme nyt toimitusjohtajaa yhteen Suomen mielenkiintoisimmista ja nopeiten kasvavista sote-alan yhtiöistä

Onko sinulla kokemusta ja näyttöjä sote-alan yhtiön tai yksikön tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä? Onko myyntityö erilaisille asiakasryhmille sinulle tuttua ja innostavaa? Sinulla on taidokkaat ja luontevat sosiaaliset taidot erilaisten ihmisten kanssa?

Etsimämme johtaja pääsee alan näköalapaikalle edustamaan ja kasvattamaan liiketoimintaamme Suomessa – Kantamon näköisesti ja yhtiön arvojen sekä tavoitteiden mukaisesti.

Vaikka Kantamon asiakasryhmät ovat monipuolinen yhdistelmä kunta-asiakkuuksia ja kuluttajamarkkinointia, kaikkea ei tarvitse itse osata: valitsemamme henkilö pääsee hyödyntämään ja johtamaan yhtiön nykyisiä, vahvoja osaamisverkostoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Toimenkuva

  • Kantamon toiminnan tuloksekas johtaminen hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti
  • Asiakaspohjan laajentaminen mm. kuntayhtymien kilpailutuksiin sekä yrityksiin/työterveyteen
  • Uusien palvelujen kehittäminen
  • Uusien toimipaikkojen kartoittaminen
  • Myynnin ja markkinoinnin ohjaaminen
  • Vaikuttaminen alan normistoon

 

Hoitomallista lyhyesti

Kantamon käyttämä hoitomalli on Suomessa voimakkaassa kasvussa johtuen hoidon tuloksellisuudesta, mitä painotetaan tulevaisuudessa enemmän myös sote-alueiden toiminnassa. Kantamolla on myös mahdollisuus työllään vaikuttaa toimintaympäristöön ja suomalaiseen päihdehoitojärjestelmään.

Kantamon hoitokeskuksissa hoidetaan päihde- ja peliriippuvaisia n. kuukauden laitosjakson ajan, jonka jälkeen he siirtyvät 11 kuukauden avohoitojaksolle lähelle asuinpaikkaansa. Suurin osa asiakkaista on työelämässä. Hoidon maksajana on joko asiakas itse, kunta tai työnantaja.

Kantamossa riippuvuutta käsitellään sairautena, ammattimaisesti ihmistä kunnioittaen. 12 askeleen hoitomalli on maailmalla yleisimmin käytetty hoitomuoto riippuuvuuksiin, ja se kuuluu Suomessa tehokkaiksi todettuihin päihdehoitomuotoihin (PALKO suositus). Hoidon tavoitteena on päihteetön elämä. Kantamossa on hoidettu lähes 2600 asiakasta ja heistä kaksi kolmasosaa on tänään raittiina.

 

Kiinnostuitko?

Johtuen yhtiön vakaasta nykytilanteesta ja toisaalta voimakkaista kasvunäkymistä niin yhtiön kuin hoitomallinkin osalta, uskomme tehtävän olevan yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista suomalaisella sote-sektorilla.

Lue lisää Kantamosta: www.kantamo.fi

 

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveella, sekä CV:llä 3.12.2021 mennessä:

rekry@pobula.fi

Tiedustelut arkisin klo 14-16 välillä:

p. 050 548 8911

Toimitusjohtaja

16600 Kärkölä
Vakituinen

Julkaistu 19.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Järvi-Suomen Energia Oy
Mikkeli
Kannuksen Vesiosuuskunta
Kannus
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy / co Mercuri Urval
Mikkeli
ElmoNet Oy
Ruovesi
Staffpoint
Lappi