Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Toimitusjohtaja HUS

Haemme näkemyksellistä muutosjohtajaa

HUSin TOIMITUSJOHTAJAKSI vakituiseen virkasuhteeseen. Viran vastaanotto tapahtuu sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme virkaan valittavalle kilpailukykyisten palvelussuhteen ehtojen lisäksi ainutlaatuisen näköalapaikan Suomen terveydenhuollon muutokseen, ja mahdollisuuden johtaa HUSin siirtymää kohti sote-uudistuksen edellyttämiä uusia rakenteita. 

HUS on maan suurin sairaanhoitopiiri ja toiseksi suurin kunnallinen työnantaja. Meilahden kampus on Suomen merkittävin lääketieteellisen tutukimuksen ja korkeatasoisen erikoissairaanhoidon keskittymä.

Toivomme Sinulta laaja-alaista kokemusta suurten konsernityyppisten organisaatioiden johtamisesta, vahvaa osaamista ihmisten ja talouden johtamisesta, vankkaa terveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja yliopistoyhteistyön tuntemusta, näyttöä tuloksellisesta muutoksen johtamisesta, hyviä viestintävalmiuksia ja kansainvälisten yhteyksien edellyttämää kielitaitoa.

Viran palkkaus määräytyy kokonaispalkkana ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Viran täytössä voidaan käyttää koeaikaa. Virkasuhteeseen ottamisen edellytyksenä on, että siihen otettava henkilö esittää hyväksyttävän selvityksen terveydentilastaan. Toimitusjohtajan virkaan voidaan ottaa suostumuksensa nojalla sellainenkin henkilö, joka ei ole hakenut virkaa ja jonka kelpoisuudesta on esitetty selvitys. Toimitusjohtajan virkaan valittavan kanssa tehdään kuntalain tarkoittama johtajasopimus.

Hakemukset osoitetaan HUSin valtuustolle. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. Hakuaika päättyy 23.8.2021.

Tehtävän hakukelpoisuus vaatimukset 

Soveltuva ylempi yliopistotutkinto, julkisen terveydenhuollon ja hallinnon tuntemus ja kokemus johtamistehtävissä. 

Kielitaitovaatimuksena edellytetään toisen kotimaisen kielen täydellistä hallitsemista ja toisen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Ulla-Marja Urho, ulla-marja.urho@hus.fi

Toimitusjohtaja HUS

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus