Skip to main content

Toimitusjohtaja / Myyntijohtaja

Roidu Oy on vuonna 2008 perustettu asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisen asiantuntijayritys, jonka ratkaisujen tuottaman datan avulla voidaan ymmärtää ja kehittää asiakas- ja henkilöstökokemusta kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme teknisiä ratkaisuja, joiden avulla mitataan ja analysoidaan asiakaskokemusta sekä kehitetään organisaatioiden toimintaa niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla. Roidu on ripeästi kasvava 13 henkilön ohjelmistoyritys, jolla on vankka asema asiakaskokemuksen mittaamisessa Suomessa.

Toimitamme konsultoinnin, kyselyt, palautelaitteet ja raportoinnin asiakkaillemme avaimet käteen -palveluna. Autamme kyselyiden ja mittaristojen suunnittelussa sekä saadun tiedon hyödyntämisessä asiakkaan liiketoiminnassa.

Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä hyvinvoivaan henkilöstöön. Pyrimme Roidulla avoimeen ja lämminhenkiseen työilmapiiriin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja vaikuttaa työhönsä. Autamme toisiamme, viihdymme toistemme seurasta ja välitämme aidosti toisistamme - Töihin on mukava tulla!

Haemme Tampereelle

TOIMITUSJOHTAJAA / MYYNTIJOHTAJAA

Toimitusjohtajana olet avainroolissa draivaamassa yhtiön kasvua. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu yhtiön liiketoiminnasta ja kehityksestä vastaaminen sekä yhtiön myyntitoiminnan kehittäminen. Teet myös omalla vahvalla myyntipanoksella myyntituloksia.

Odotamme Sinulta:

  • Hyvää hahmotusta B2B myyntiprosessin kriittisistä vaiheista ja relevanteista sidosryhmistä
  • Erinomaisella tasolla olevaa ratkaisumyynnin taitoa
  • Halua johtaa yhtiötä ja osaavaa tiimiä valmentavalla otteella
  • Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä hyvällä tasolla olevia neuvottelutaitoja
  • Vahvaa henkilökohtaista myyntiaktiivisuutta uuden liiketoiminnan aikaansaamiseksi
  • Yrittäjähenkistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa koko yhtiön kehittämisessä

Tarjoamme Sinulle:

  • Näköalapaikan nähdä ”oman käden jälki” yhtiön kasvustrategian suunnittelussa ja toteuttamisessa
  • Uniikin mahdollisuuden rakentaa ja kehittää huippuluokan tiimiä ja omia valmiuksia myyntoiminnan ja liiketoiminnan johtamisessa
  • Rennon ja asiastaan innostuneen asiantuntijoista koostuvan työyhteisön

Kiinnostuitko? Haluatko olla mukana luomassa uutta ja merkittävää liiketoimintaa Roidun toimitusjohtajan / myyntijohtajan tehtävässä?

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pekka Mettälä, 040 504 2019

Teemme haun yhteistyökumppanimme Precedo Consulting Oy:n kanssa. Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 27.6.2022 mennessä Markku Selander, Precedo Consulting Oy: markku.selander@precedo.fi

Toimitusjohtaja / Myyntijohtaja

Roidu Oy
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy
Tampere
Suomen Jääkiekkoliitto (SJL)
Helsinki
Hyvinkää
Valkeakosken Energia Oy / co Mercuri Urval
Valkeakoski