Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimitusjohtaja SiriusProlle Jämsään

Yli 40 vuoden vankalla osaamisella, laadukkaalla ja vastuullisella toimintatavalla varustettu SiriusPro Oy on osa Järvelä & Ståhlberg -yhtiöitä. SiriusPron toiminta painottuu betonielementtien ja valmisbetonin tuotantoon ja myyntiin sekä rakennuspalveluiden tuottamiseen. Yritys on kasvanut vahvasti, tuotantoa ja tuotantotiloja on kehitetty ja yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä.

Etsimme Jämsään

TOIMITUSJOHTAJAA

SiriusPron toimitusjohtajana vastaat yrityksen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäväkenttäsi on hyvin monipuolinen ja siihen sisältyy aktiivista osallistumista myyntityöhön, tarjouslaskentaan, asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä tuotannon suunnitteluun ja ennakointiin tuloslukujen avulla. Johdat ja rakennat tulevaisuuteen katsovaa, aktiivista ja avointa työilmapiiriä pienessä ja tehokkaassa organisaatiossa.

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta jo aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä sekä vankkaa osaamista rakennus- ja erityisesti betonielementtiteollisuudesta. Tuoteosavalmistus, materiaalit ja hankinnat ovat olleet aikaisemmissa rooleissasi osa jokapäiväistä työtäsi. Sinulla on myös ymmärrystä taloushallinnosta. Yrittäjähenkisenä, tavoitteellisena ja organisointikykyisenä johtajana asetat esimerkin omalla tekemiselläsi ja sinulla on luontainen kyky innostaa henkilöstöä ponnistelemaan yrityksen menestyksen eteen. Aikataulujen ja isojen kokonaisuuksien hallinta on selkärangassasi ja ymmärrät ennakoinnin tärkeyden tuotannon tasaamisessa.

Osaat toimia vakuuttavasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sopimusneuvotteluista henkilöstöpalavereihin niin tuotantoympäristössä, neuvottelupöydissä kuin työkohteissa ja verkostoituminen eri tahojen kanssa on sinulle luontevaa. Ilahdumme, jos omaat jo kattavan kumppanuusverkoston sekä tunnet alan keskeiset vaikuttajat. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Soveltuva koulutustausta tähän työhön löytyy tekniseltä alalta, kaupallisen koulutuksen katsomme myös eduksi.

SiriusPron työyhteisö on rento ja joustava. Pienessä yrityksessä kollegoiden keskinäinen kunnioitus ja osaamisen arvostus on keskiössä, ilmapiiri on avoin ja aktiivinen. Tiimi etsii ammattimaista johtajaa asettamaan tulevaisuuden askelmerkit, mutta myös sitä tiimiin dynamiikkaan sopivaa hyvää tyyppiä. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen ja omistautuneen henkilöstön ja pitkä historia pätevänä sekä vastuullisena alan toimijana antaa erinomaiset mahdollisuudet toiminnan menestykkääseen kasvattamiseen.

Näetkö itsesi SiriusPron uutena tulevaisuuden suunnannäyttäjänä? Me haluamme kuulla sinusta! Haethan paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 7.11.2021, liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Ilpo Niemelä, p. 040 185 1999, ilpo.niemela@adecco.fi ja Tea Heinola, p. 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilpo Niemelä, 040 185 1999, ilpo.niemela@adecco.fi

Toimitusjohtaja SiriusProlle Jämsään

Jämsä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus