Skip to main content

Toimitusjohtaja Tuulensuun Palvelu Oy:lle

Toimitusjohtaja Tuulensuun Palvelu Oy:lle

Tuulensuun Palvelukeskus järjestää tiloissaan Loimaalla erilaista toimintaa sekä palveluita, jotka tähtäävät itsenäiseen ja turvalliseen elämään, mahdollisimman pitkään. Tuulensuun Palvelu Oy:n toiminnan tarkoituksen määrittää sen omistajan Loimaan Yksityisyrittäjäin Vanhainkotisäätiön sääntöjen määrittämä toimintatarkoitus. Säätiön toiminnan tarkoituksena on toimia vanhusten, eläkeläisten ja vammaisten elin- ja asunto-olojen parantamiseksi ja heidän fyysisen, psyykkisen, ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Turvallista, itsenäistä elämää Loimaan rauhassa!

Etsimme Tuulensuun Palvelu Oy:lle kokenutta ja ammattitaitoista toimitusjohtajaa vastaamaan yrityksen operatiivisesta johtamisesta.

Toimitusjohtajana tulet vastaamaan muun muassa työvuorojen suunnittelusta, lisäpalveluiden myynnistä sekä yritystoiminnan kannattavuuden seurannasta, toimien tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja hallituksen kanssa.

Soveltuvan koulutuksen (esim. sairaanhoitaja, TTM) lisäksi sinulta löytyy kokemusta ja konkreettista näyttöä liiketoiminnan johtamisesta ja esimiestyöstä hoiva-alalta. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, strategisen ajattelukyvyn ja työskentelet määrätietoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Eettisyys ja aito kiinnostus hoiva-alan kehittämistä kohtaan ohjaavat jokapäiväistä toimintaasi.

Kaikessa toiminnassasi noudatat laatukäsikirjaa ja toteutat omavalvontasuunnitelmaa. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan Loimaalla.

Odotamme hakemustasi saapuvaksi 17.7.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen forssa.eezy@eezy.fi. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9-16 Jenni Puskala p. 040 3075260 ja Pasi Taberman 0500534728. Eezy Forssa hoitaa rekrytointiprosessin, sopimus tullaan solmimaan suoraan Tuulensuun Palvelu Oy:n kanssa.

Toimitusjohtaja Tuulensuun Palvelu Oy:lle

Eezy Oyj
30300 Forssa
31640 Humppila
31500 Koski Tl
32200 Loimaa
Salo
31400 Somero
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haminan Energia Oy / co Mercuri Urval
Hamina
Hyvinkää
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Valkeakosken Energia Oy / co Mercuri Urval
Valkeakoski
Suomen Jääkiekkoliitto (SJL)
Helsinki