Skip to main content

Toimitusketjun kehityspäällikkö

Haemme Bernerille SCM-yksikköön

TOIMITUSKETJUN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Berner Oy:n S&OP -prosessista ja sen kehittämisestä koko organisaation tasolla. Tunnistat toimitusketjun kehittämis- ja muutostarpeet, toimit sen kehitysprojektisalkun omistajana sekä kehityshankkeiden koordinaattorina ja edistäjänä, tarvittaessa myös projektipäällikkönä. Raportoit tehtävässäsi toimitusketjun johtajalle Juha Starckille.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta ja osaamista liiketoiminnan prosesseista, erityisesti S&OP-prosessin ympäriltä. Olet työssäsi ollut mukana suunnittelemassa ja kehittämässä menekin ennustamista, ja sen pohjalta johdettua tuotannon ja oston suunnittelua. Sinulla on jo kokemuksen tuomaa kyvykkyyttä viedä eteenpäin kehitysprojekteja ja sen myötä johtaa tarvittavaa muutosta toimintatavoissa. Tarvitset työssäsi suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus, kuten insinööri AMK, DI tai KTM. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä valmius matkustaa jonkin verran työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän vahvojen brändien parissa. Haluamme sinun onnistuvan tehtävässä, ja siksi saat tueksesi tiimisi lisäksi kaikki SCM-yksikön ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerillä toimitusketjun johtaja Juha Starck, puh. 050 522 3790, ma 25.10. klo 14.30-17 ja ke 27.10. klo 9-12 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, pe 15.10. klo 11-12.30 ja ti 19.10. klo 15-16.30. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa tyopaikat.arespartners.fi keskiviikkoon 27.10.2021 mennessä.

Berner Oyon vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 547. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitusketjun kehityspäällikkö

Berner Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti