Skip to main content

Torninosturinkuljettajia tuurauksiin

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Haemme kokeneita torninosturinkuljettajia Hämeenlinnaan isolle työmaalle eri pituisiin tuurauksiin. Tornien korkeudet vaihtelevat 50 m ja 75 m välillä, puomin pituus vaihtelee 40 m ja 60 m välillä riippuen nosturista.

Hakemamme tekijä on suorittanut torninosturi pätevyyden ja omaa vähintään puoli vuotta työkokemusta torninosturikuskina. Lisäksi odotamme sinulta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, riittävää suomen kielen taitoa sekä hyvää asennetta työntekoon. Palkka määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, täytähän hakemuksen osoitteessa http://promesta.likeit.fi/apply/12249755 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167.

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti