Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Transportplanerare till Scandic Trans

ÄR DU VÅR NÄSTA JOHNNY?

Vi söker nya transportplanerare till Scandic Trans som en del av ett professionellt transportteam! I takt med vår snabbt expanderande verksamhet letar vi efter fler planerare för att stärka det nuvarande teamet. Scandic Trans är ett nordeuropeiskt transportföretag som i över 30 år bedrivit internationella vägtransporter i Skandinavien och Europa på ett säkert, punktligt och pålitligt sätt.

Vi söker transportplanerare till vår svenska och norska transportavdelning. Ditt viktigaste jobb är att kommunicera med kunder och fungera som handledare för chaufförer. Du skall vara en lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Uppgiften kräver flytande muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska. Transportplaneraren har ett stort stöd av sina kollegor och det är av stor vikt att man förstår helheter och att man kan delegera.

En transportplanerarens arbete är mångsidigt och hektiskt, det krävs hög stresstålighet, att man kan uppehålla ett högt arbetstempo och samtidigt är en problemlösare. Arbetstiderna är flexibla på vardagar från 08:00 till 16:00, men arbetet inkluderar även dejourarbete, som delas mellan flera transportplanerare. Scandic Trans lokaler ligger i Korsholm, men vid behov kan det vara aktuellt att arbeta i Scandic Trans lokaler i Närpes/Lappfjärd.

Barona fungerar som rekryteringspartner. Anställningsförhållandet är permanent och ett anställningsavtal ingås mellan Barona och den anställde. Lönen är mycket konkurrenskraftig. Kollektivavtal som tillämpas är Speditionsbranshens kollektivavtal. Sök nu eftersom arbetet på börjas genast.

För mer information om uppgiften, vänligen kontakta Antti Flander, regionchef, antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370 på vardagar.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370

Oy Scandic Trans Ab

Scandic Trans on pohjoiseurooppalainen kuljetusyhtiö, jolla on vahvat erityisosaamisalueet. Scandic Trans on hoitanut kansainvälisiä maantiekuljetuksia Skandinaviassa ja Euroopassa yli 30 vuoden ajan turvallisesti, täsmällisesti ja luotettavasti.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Transportplanerare till Scandic Trans

Barona Logistiikka
65630 Mustasaari
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus