Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Travel Services and Workplace Solutions Manager for K Group

Travel Services and Workplace Solutions Managerin perhevapaan sijaisuus K-ryhmässä

Oletko erinomainen tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään ratkaisukeskeisesti paineen alla? Entä ovatko prosessien aktiivinen kehittäminen ja johtaminen, sekä neuvottelu- ja viestintätaidot sinulle ominaisia taitoja?

Etsimme Keskon Workplace Services -yksikköön K-ryhmän liikematkustamisesta, työsuhdeautoista ja toimistotilojen työympäristöratkaisuista vastaavaa manageria hoitamaan perhevapaan sijaisuutta noin 1,5 vuodeksi.

Workplace Services -yksikön tavoitteena on tuottaa kustannustehokkaasti laadukkaat palvelut tukemaan arjen sujuvuutta ja tuloksellista työtä kaikissa Keskon toimistotoimipisteissä. Vastaat yhdessä kolmen hengen tiimin kanssa vauhdilla muuttuvassa toimintaympäristössä K-ryhmän liikematkustamisen ja työsuhdeautojen kokonaisuudesta ja toiminnan kehittäminen yhdessä kumppaneiden kanssa. Lisäksi vastaat tiimin kanssa hyvän työarjen mahdollistamisesta toimivilla työympäristöratkaisuilla päätoimitalossa K-Kampuksella sekä K-ryhmän muissa toimistotyön toimipisteissä.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa
- Erinomaisia yhteistyötaitoja ja sujuvaa kommunikointitaitoa sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
- Hyvää paineensietokykyä, sekä kykyä hoitaa ripeästi ja ratkaisukeskeisesti eri kokonaisuuksia rinnakkain
- Aktiivista otetta toimintojen ja prosessien kehittämiseen
- Sujuvaa kirjallista viestintätaitoa
- Kokemusta yhdeltä tai useammalta tehtävän vastuualueelta
- Esimieskokemusta

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän
- Mahdollisuuden päästä rakentamaan moderneja työympäristöpalveluita tulevaisuuden työn tarpeisiin
- Näköalapaikan konsernitasoisessa tekemisessä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä
- Kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön ja konsernin laajan tuen
- K-ryhmän hyvät henkilökuntaedut ja ura- sekä koulutusmahdollisuudet

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa ja suuressa konsernissa voimme tarjota erilaisia mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti. Saat hyvät lähtökohdat kasvaa täyteen potentiaaliisi mukavassa, tehokkaassa ja työhön sitoutuneessa porukassa, joka vauhdilla muuttuvassa toimintaympäristössä mahdollistaa K-ryhmäläisille joka ikinen päivä hyvää työarkea ja tuloksellisen työn. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Jos koet olevamme osaamistasi vailla ja haluat liittyä uudella K-Kampuksella työskentelevään ammattitaitoiseen porukkaan, tietoa tehtävästä antaa Head of Workplace Services, Hanna Laavainen puh 050 389 3700, hanna.laavainen@kesko.fi. Lisätiedot puhelimitse keskiviikkona 5.5., torstaina 6.5. ja maanantaina 10.5. klo 15.30-16.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Työtehtävän aloitus elokuun alussa.

Suoritamme huumausainetestauksen sekä turvallisuusselvityksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Travel Services and Workplace Solutions Manager for K Group

Kesko Oyj
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus