Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Trukinkuljettaja

Haemme asiaskasyrityksellemme Nastolaan osaavaa

Trukinkuljettajaa 

kesäkauden ajaksi. Työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtely tehtaan sisätiloissa sekä tietokoneella työskentely. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä aikaisempaa työkokemusta erilaisten trukkien käytöstä. Trukin ajo sisätiloissa vaatii tekijältä erityisesti tarkkuutta ja hyvää trukinajotaitoa.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestää kesän ajan. Tekijästä riippuen, töiden jatko tätäkin pidempään voi olla mahdollista. Työpaikka sijaitsee Nastolassa ja kyseessä on 2-vuorotyö.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 044 728 3771 / Leena Raittinen 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Trukinkuljettaja

Lahti
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus