Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Trukinkuljettajia Nokialle

Trukinkuljettajia Nokialle

Etsimme toimipisteeseemme ammattitaitoisia trukinkuljettajia. Hallitset sujuvasti työskentelyn vastapainotrukilla, etkä hätkähdä ajoittaista kiirettäkään. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Palkkaus elintarvikealan työehtosopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla lomakauden ajaksi, sekä yhdelle pitkäaikaiselle tekijälle.

Työhön kuuluu hyllytystä, keräilyä ja lähetystä sekä lastausta. Tarjolla siis monipuolista varastotyötä alan ammattilaisten joukossa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta varastotyöstä ja trukkityöskentelysi on ammattimaista ja sujuvaa. Eduksesi on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä logistiikka-alan koulutus.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

- Kyky omaksua uusia asioita nopeasti

- Tehokas työote ja tarkkuus

- Sujuva suomen kielen taito

- Täysi-ikäisyys

- Hyvä fyysinen kunto

Tarjoamme hakijalle:

- Transval Akatemian koulutukset

- Työhyvinvointisäätiön palvelut

- Laadukkaat työvaatteet

- Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

Outi Inkinen

Rekrytointikoordinaattori

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Outi Inkinen
Rekrytointikoordinaattori
[email protected]
Työpaikan osoite: Nokia, 37100 NOKIA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.05.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 06.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11397932

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti