Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Trukkikuski

Haemme puuteollisuuden asiakkaallemme Kouvolan alueelle

TRUKKIKUSKIA

Työtehtävinäsi on erilaiset purku ja lastaustyöt sekä tuotteiden lavoitustyöt ja varastonhallinta. Työ vaatii huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Työssä käytetään muun muassa vastapainotrukkia, lavansiirtovaunuja. Hakijalta toivotaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja trukkikorttia.

Työporukka odottaa sitoutunutta ja hyvän asenteen omaavaa työkaveria tiimiinsä. Tässä olisi tarjolla mielenkiintoisessa ympäristössä tehtävä työ, jossa työaika on maanantaista perjantaihin klo 7–15.

Työsuhteessa noudatetaan puuteollisuuden työehtosopimusta. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on alkuun 6kk määräaikainen Go On:in kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Rekrytoinneista vastaa Go On Kouvola. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. 044 585 9162, [email protected].

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Trukkikuski

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti