Skip to main content

Trukkikuski Naapurin maalaiskanalle Lietoon!

Naapurin Maalaiskana Oy on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Liedossa sijaitseva moderni tuotantolaitos työllistää yli 200 ihmistä. Vuonna 2019 liikevaihto oli n. 46 M€.

Haemme nyt asiakkaallemme Naapurin Maalaiskana Oy:lle trukkikuskia pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Tässä työssä menestymiseen vaaditaan osaamista ja aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta! Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää ja hygieniapassia. Salmonellatodistus on pakollinen ja se järjestetään työnantajan puolelta työn aloituksen yhteydessä. Sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi, sillä julkinen liikenne ei kulje tehtaan vuorotyöhön sopivina aikoina. Sinulla tulee olla hyvä suomen ja/ tai englannin kielen taito.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä (viikonloput vapaat) ja työajat ovat 6-14 / 14-22 tai 6.30-14.30 / 14.30-22.30.

Työsopimus on määräaikainen, arviolta 6kk (40h/ vko). Työsuhde jatkuu hyvin todennäköisesti pidempäänkin. Palkka määräytyy Elintarvikealan lihateollisuuden TES:n mukaisesti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttäessä, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut tehtävään.

Liitäthän hakemukseesi työ- ja opiskelutodistukset.

Voit hakea työpaikkaa aivan kuten ennenkin. Pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä koronaviruksesta huolimatta. Työnhaku tapahtuu Baronalla internetissä ja kaikilla rekrytoijillamme on käytössä videohaastattelutyökalu Rec Right Live, joten kasvotusten tehtäviä haastatteluita korvataan nyt videotapaamisilla. Videohaastatteluun osallistuminen on sinulle helppoa ja vaivatonta!

Hae paikkaa viimeistään 23.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: pirjo.rouhiainen@barona.fi, 0407747780

Naapurin Maalaiskana Oy

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin.

GMO-VAPAATA KANANLIHAA
Me uskomme siihen, että ihminen on sitä mitä syö. Ja niin on muuten kanakin. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota siihen millä kananpoikamme ruokitaan. Lintujen ruoka koostuu pääosin kotimaisesta kaurasta ja vehnästä, mutta mukana on myös vastuullisesti tuotettua GMO-vapaata soijaa. Olemmekin luomun ohella ainoa GMO-vapaan kananlihan tuottaja Suomessa. Vastuullisesti tuotetun, sertifioidun soijan käytöllä voimme estää soijan tuotannon yleisiä ongelmia, kuten metsäkatoa ja sitä kautta ilmastopäästöjen kasvua, luonnon monimuotoisuuden heikkenemistä ja eroosiota.

MAKU AINA EDELLÄ
Me Naapurin Maalaiskanalla maustamme tuotteemme aina maku edellä. Suosimme laadukkaita pintamausteita ja valikoimastamme löytyy paljon korkean lihapitoisuuden omaavia vaihtoehtoja vaativaan makuun. Olemme tuoneet markkinoille myös mm. uudenlaisia luuttomia tuotteita. Tavoittemme on tuoda markkinoille vaatimattomasti vain parasta kanaa.

VAIHDA VAALEAAN
Kanan vaaleassa lihassa on runsaasti hyvää proteiinia, kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta vain vähän rasvaa. Naapurin Maalaiskana on siis kaikin puolin laadukas, turvallinen ja terveellinen valinta. Lisäksi se myös maistuu hyvältä. Vaihtamalla punaisen lihan vaaleaan vaihtaa samalla sydän- ja verisuonitaudit terveyteen. Kananlihan tuotanto synnyttää myös vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin punaisen lihan tuotanto ja kuormittaa vähemmän ympäristöä.

PAREMPAA ELÄMÄÄ, LAADUKKAAMPAA LIHAA
Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Pidämme tärkeänä, että kananpoikamme pysyvät hyvinvoivina ja terveinä koko elinkaarensa ajan. Näin voimme taata paitsi kanoille paremman elämän, myös puhtaampaa, antibioottivapaata lihaa lautasille.

HYVÄ RUOKA TULEE NAAPURISTA
Naapurin Maalaiskanan kananpojat syntyvät ja kasvavat Liedon tehtaamme läheisyydessä. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella sijaitsee yhdeksän tilaa, joissa kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Meille on tärkeää, että koko ketju on keskittynyt maantieteellisesti pienelle alueelle, sillä näin saamme pidettyä eläinkuljetusten pituudet kurissa.

TYÖTÄ TEKIJÖILLE
Liedossa sijaitseva moderni tuotantolaitoksemme työllistää yli 200 ihmistä. Välillisesti työtä on paljon useammalle, kun mukaan lasketaan tuottajat, kuljetusyrittäjät jne. Liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa ja osuutemme suomalaisesta siipikarjamarkkinasta on noin kymmenen prosenttia.
Suunta on ylöspäin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Trukkikuski Naapurin maalaiskanalle Lietoon!

21420 Lieto
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus