Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Trukkikuski pitkäaikaiseen työhön Heinolaan

Hyvän asenteen omaava, ammattitaitoiselle ja oma-aloitteiselle trukkikuskille on tarjolla Heinolassa pitkäaikainen paikka!

Haemme nyt Heinolaan oma-aloitteista, huolellista ja itseohjautuvaa trukinkuljettajaa pitkäaikaiseen tehtävään asiakasyrityksellemme teollisuuteen töihin.

Työnkuva on monipuolinen ja siihen kuuluvat rekkojen lastaukset/purut, tavarankuljetus tuotantoon, valmiiden tuotteiden varastointi sekä erilaiset järjestelyhommat. Välillä joudut hyppäämään kuskin penkiltäkin pois, mutta työ ei kuitenkaan ole erityisen raskasta. Enemmän odotamme oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta sekä nopeita hoksottimia! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten vaatii aikaisempaa kokemusta alalta. Työvälineenä sinulla on iso 7 tonnin trukki, ja lastaat leveitä suuria tuotteita myös ulkotiloilla, joten odotamme aikaisempaa kokemusta isomman trukin kuljettamisesta. Tietokonettakin käytät työssä välillä, mutta kaikki ohjelmat ja muut yksityiskohdat opetetaan.

Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkoitus on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille, mikäli olet hoitanut työsi hyvin.

Työvuorot tehtävässä ovat vaihtelevat, sillä vuorot voivat sijoittua aamu kuuden ja puolen yön väliin. Töitä tehdään maanantaista lauantaihin välillä, mutta vapaat ovat aina vähintään 2 päivän mittaiset, joten palautuakin ehtii!

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään töihin.

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Huomioithan, että tehtävään voi hakea ainoastaan järjestelmämme kautta. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan nykyhetken poikkeustilanne huomioiden videohaastatteluiden kautta.

Hae paikkaa viimeistään 28.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jasmiina.karppinen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Trukkikuski pitkäaikaiseen työhön Heinolaan

Barona Teollisuus
18150 Heinola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus