Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tukkumyyjä K-ryhmään

Tukkumyyjä Kespron Ratkaisumyyntiin Kuopioon, määräaikainen.

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään Kespron ratkaisumyyntiin Kuopioon innokkaan ja osaavan tukkumyyjän määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on sijaisuus, ajalle 21.6.2021- 31.5.2022.

Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten ammattilaisten kanssa, autat asiakkaitasi menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja, tuotteita ja palveluita Kespron portfoliosta, laajasta tarjonnasta ja sisällöistä. Kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja sähköpostilla. Otat vastaan myös tilauksia asiakkailta puhelimitse ja opastat asiakasta Kespron palveluissa.
Työ on aktiivista monikanavaista myyntityötä pääasiassa puhelimessa ja sähköpostilla.

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan oma-aloitteisesti toimeen. Arvostamme aktiivisuutta, päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan ja et luovuta koskaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Odotamme sinulta:
- alempaa korkeakoulututkintoa kaupalliselta, elintarvike tai MaRa-alalta, esim. tradenomi tai restonomi. Keittiö ja HoReCa-alan muu koulutus hyödyksi.
- kokemusta kaupanteosta tai HoReCa-alalta
- vakuuttavaa ja taitavaa puhelimessa tapahtuvan asiakaspalvelun ja myynnin osaamista
- sujuvaa tietotekniikan käyttöä ja kykyä omaksua ja oppia uusia järjestelmiä, käytössämme on mm. SAP, Microsoft Dynamics CRM, Teams, MS-Office ohjelmat jne.
- sujuvaa puhuttua ja kirjoitettua ruotsin kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja haastavan myyntitehtävän
- näköalapaikan johtavaan HoReCa-alan tukkukauppaan
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ratkaisumyynnin esimies Jaana Pirskanen numerossa 050 5225320.
Lähetä hakemuksesi 15.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Tukkumyyjä K-ryhmään

Kesko Oyj
Pohjois-Savo
Kuopio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus