Skip to main content

Tukkutyöntekijöitä (20-25h/vko) K-ryhmään Joensuun tukkuun

Oletko energinen ja innostunut tiimipelaaja, joka etsii monipuolista ja toimeliasta työtä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme kahta tukkutyöntekijää 25h/vk, aloitus 29.11.2021 ja 7.12.2021 sekä yhtä tukkutyöntekijää 20h/vk aloitus 3.1.2022 määräaikaiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että palvelukokemus Kespron Joensuun tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde työn luonteesta johtuen 31.08.2022 saakka.

Tukkutyöntekijänä tehtäviisi kuuluu asiakas- ja kassapalvelutyö, kuormanpurku- ja keräilytehtävät, joten osallistut päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön ja tavarankäsittelyyn sen eri muodoissa. Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin välille klo 06.00-17.15.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta
- positiivista mieltä ja reipasta, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja vastuunottokykyä sekä täsmällisyyttä
- mahdollisuutta työskennellä kaikkina tukun aukioloaikoina
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Trukin ajotaito, hygieniapassi sekä kaupan-, ravintola- ja logistiikka-alan kokemus on plussaa, mutta ei pakollista. Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus. Työ sisältää myös fyysisesti raskaita tavarankäsittelytehtäviä.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä tukun eri työtehtävissä
- tarvittavan perehdytyksen
- työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kespro on osa K-ryhmää ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkaat. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat viidestä myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Timonen puh 050 337 6147 Klo 08.00 - 13.00 välisenä aikana, tai joonas.timonen@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 24.11.2021 mennessä (29.11.2021 alkavat 25h/vk tehtävät)

tai 30.11.2021 mennessä (03.01.2021 alkava 20h/vk tehtävä).

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Haethan pian, valinnat tehtäviin tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tukkutyöntekijöitä (20-25h/vko) K-ryhmään Joensuun tukkuun

Pohjois-Karjala
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta
Muu koulutustaso

Julkaistu 10.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus