Skip to main content

Tule mukaan luomaan Fazerin tarinaa Korialla

Tule mukaan luomaan Fazerin tarinaa Korialla
Fazer investoi ja kasvattaa Korian tehtaan kapasiteettia. Kauran kysyntä on maailmalla vahvassa kasvussa, ja Fazer uskoo suomalaiseen kauraan ja kiertotalouteen.
Haemme nyt joukkoomme prosessinohjaajia ja pakkauskoneenkäyttäjiä vakituisiin työsuhteisiin.

Toimit aiemman työkokemuksesi ja koulutustaustasi mukaan sinulle soveltuvimmassa roolissa vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Meille tämä tarkoittaa, että omaat kokemusta meijeri- tai prosessiteollisuudesta, tai muusta elintarvike- tai tuotantotyöstä.

Prosessinohjaajana tehtäviisi kuuluu kauravalmistusosaston tuotteiden valmistaminen prosessointia ja pakkaamista varten. Lisäksi vastuullasi on laadunvalvontatehtäviä, laitteistojen pesuja sekä raaka-aineiden hallintaan liittyviä tehtäviä.

Pakkauskoneenkäyttäjänä työskentelet tehtaan UHT-osastolla ja vastaat tuotteiden pakkaamisesta pakkauskoneella. Tehtäviisi kuuluu koneen toiminnan seuraamista ja laadunvalvontatehtäviä sekä tuotevaihtoihin ja laitepesuihin liittyviä tehtäviä.

Teet tiivistä yhteistyötä eri osastojen kanssa ja huolehdit osaltasi työturvallisuudesta ja elintarvikehygieniasta sekä osastosi puhtaudesta ja siisteydestä.

Tehtävät ovat vakituisia, kokoaikaisia, ja vuorotyövalmius on tehtävien kannalta oleellista, sillä työtä tehdään kolmessa vuorossa. Tarvitsemme sinut avuksemme vuoden 2022 alusta lähtien.

Miksi Fazer Lifestyle Foods?

Osana Korian työyhteisöämme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa ikonista brändiämme ja kehittämässä uutta kasvustrategiaamme. Kanssamme osana Fazer Lifestyle Foods -liiketoiminta-aluetta, pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden kanssa – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa elintarviketeollisuuden tehtävissä. Inspiroivan työn ja Fazer-etujen lisäksi pääset osaksi kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin.

Me Fazer Lifestyle Foodsilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.

Tutustu tästä vielä Fazeriin työnantajana.

Olet etsimämme henkilö, jos

vahvuuksiasi ovat: Olet huolellinen ja tarkka sekä työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva.

taidat seuraavat: Olet tottunut työskentelemään tiimissä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat kehittää osaamistasi ja jaat tietämystäsi. Nautit onnistumisista ja positiivinen asenteesi säilyy tiukoissakin tilanteissa.

kokemusta ja koulutusta löytyy: Osaamisesi perusta on tehtävään sopiva koulutus, esim. meijeristin tai prosessiteollisuuden tutkinto sekä aikaisempi työkokemus elintarvike- ja /tai prosessiteollisuudesta.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Haluaisitko sinä liittyä osaksi tiimiämme? Lähetä hakemuksesi annetun linkin kautta 8.12. mennessä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.
 
Northern Magic. Made Real.

Tule mukaan luomaan Fazerin tarinaa Korialla

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus