Skip to main content

Tulevaisuusvalmentaja (projektityöntekijä) nuorten työpajatoimintaan

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Nuorten aikuisten palvelut, nuorten työpajat

Nuorten monitoimitila Liito, Lummetie 2 B c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.08.2022 - 31.07.2023. 
Aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme Vantaan nuorten työpajoille tulevaisuusvalmentajaa. Nuorten työpajat kuuluvat osaksi Nuorten aikuisten palveluita (NAP). Nuorten aikuisten palveluihin kuuluu lisäksi etsivä nuorisotyö, Rinnalla kulkien nuorisotyöttömyys laskuun- hanke sekä nuorten aikuisten harrastus- ja vapaa-ajan toiminta. 

Ohjaavana ajatuksena kaikissa meidän palveluissamme on nuorten aito ja yksilöllinen kohtaaminen heidän tarpeitaan kuunnellen. Nuorten työpajat on suunnattu 18–29-vuotiaille vantaalaisille työttömille nuorille, joilla ei ole ammatillista koulutusta, työkokemusta tai joilla opiskelut ovat keskeytyneet. 

Tulevaisuusvalmentajan tehtävänä on edistää koulutuksen ja työn ulkopuolella olevien nuorten sosiaalista vahvistumista ja toimintakykyä kohti itsenäistä elämää. Nuorten tulevaisuusvalmennus sisältää itsenäistymiseen liittyviä teemoja, kuten asuminen, talous ja opiskelu- ja työelämävalmiudet. Työ sisältää yksilö- ja pienryhmäohjausta työpajoilla sekä seinättömässä valmennuksessa oleville nuorille, monialaista verkostotyötä, tulevaisuusvalmennuksen kehittämistä ja arviointia. Tulevaisuusvalmentaja kuuluu osaksi tukitiimiä yhdessä opintovalmentajan, erityisopettajan ja nuorisoneuvojien kanssa. 

Odotamme sinulta taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia, hyviä vuorovaikutus-, ryhmänohjaus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on kokemusta nuorisotyöstä tai sosiaaliohjauksesta, ymmärrystä nuorten aikuisten erilaisista elämäntilanteista, tuntemusta nuorten talous- ja asumisasioista sekä kykyä toimia yhteistyöverkostoissa. Eduksi katsomme palvelu- ja tukijärjestelmän tuntemuksen. Tärkeintä on, että sinulla on aktiivinen ja innostava työote sekä haluat kehittää toimintaa nuoria aikuisia osallistaen.   

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Nuorten monitoimitila Liidossa, Tikkurilan ydinkeskustassa.    

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn nuorten aikuisten parissa, sekä innovatiivisen työyhteisön, jossa on kiva tehdä töitä! Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Vantaa on monipuolinen ja vastuullinen työnantaja. Olemme tunnettuja siitä, että kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja − meillä jokainen voi työssään vaikuttaa kaupungin kehittymiseen. Vantaan kaupungin tarjoamiin henkilöstöetuihin ja Vantaaseen työnantajana pääset tutustumaan täältä

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana ja työsuhde voi alkaa jo sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä. 

Työsuhteen määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen, jota haetaan vuosittain. Mikäli hankerahoitus jatkuu, palvelussuhteen jatkaminen on myös mahdollista.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta nuorten tai nuorten aikuisten kanssa toimimisesta. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2421,01
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Lisätietoja työtehtävästä:

Projektipäällikkö
Tuire Luostarinen
040 748 6795
[email protected]

 Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tulevaisuusvalmentaja (projektityöntekijä) nuorten työpajatoimintaan

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti