Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tulityövahti

Tulityövahti

Asiakasyrityksemme etsii motivoituneita ja työtä pelkäämättömiä tulityövahteja Oulun seudulle!

Työ on keikkatyötä ja keikan pituudet vaihtelevat useasta viikosta pariin päivään. Työt ovat pääsääntöisesti Oulun seudulla ja alkavat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tulityön vartiointitehtävissä vastaat tulityöpaikan vartioinnista. Työ edellyttää tarkkaavaisuutta, vastuullisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Työnhakijoilta odotamme vähintään 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia.
Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, sekä ajokortti ja oma auto auttavat työllistymistä.

Tarjoamme sinulle tehtävän edellyttämät työvaatteet, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden työllistyä myös muihin työtehtäviimme.

Haku päättyy: 12.11.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tulityövahti

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus