Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tulityövahti Heinolaan

Tulityövahti Heinolaan

Haemme asiakkaallemme tulityövahteja tehtaalle Heinolaan.

Tulityövahdin tehtävänä on huolehtia ja valvoa, että työympäristö pysyy turvallisena. Tehtävä vaatii valppautta ja vastuullista työasennetta sekä voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Työtehtävä on toisinaan fyysisesti kohtuullisen raskasta ja työolot haastavia, joten hyvä fyysinen kunto on tekijälle itselleen eduksi.

Työtä tehdään klo 7-20 välisenä aikana ja tässä saa halutessaan tehdä myös "pitkää päivää", jolloin ansiotaso nousee mukavasti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja projekti kestää noin pari viikkoa.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen hakujärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Miia Vesaselta, p. 050 435 7691, miia.vesanen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tulityövahti Heinolaan

18150 Heinola
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus