Skip to main content

Tulostusoperaattori

Print Team tuottaa korkealaatuisia suurkuvatuotteita tapahtumamarkkinointiin, ulkomainontaan, ajoneuvoteippauksiin ja myymälämarkkinointiin sekä niihin liittyvät suunnittelu- ja asennuspalvelut. Print Teamin ajatusmalli on auttaa asiakkaitaan löytämään oikeat ratkaisut, olipa kyseessä uuden liiketilan ikkunateippaus, mainoskampanja, markkinointimateriaalin valmistus tai vaikka uuden yritysilmeen lanseeraus.

Etsimme lahtelaiselle asiakasyrityksellemme reipasta ja ripeää 

TULOSTUSOPERAATTORIA

Työtehtäviin kuuluvat suurkuvatulosteiden asemointi- ja tulostustyöt, materiaalien vaihdot, koneiden perushuoltotehtävät ja jälkikäsittelytyöt. 

Olet etsimämme henkilö, jos koet olevasi kätevä, tekevä ihminen ja haluat työskennellä mukana loistavassa tiimissä. Voit olla alan ammattilainen tai valmis ottamaan opin vastaan suurkuvatulostusmaailmassa kasvaen alan ammattilaiseksi. Toivomme työntekijältä itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä täsmällistä ja huolellista työotetta.  

Työ on päivätyötä ja mahdollisesti myös kaksivuorotyötä ma-pe. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa. Työ on aluksi 6 kk:n vuokratyösuhde Heimon kautta, sen jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitus sopimuksen mukaana. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, [email protected].

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tulostusoperaattori

Henkilöstöpalvelu Heimo
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti