Skip to main content

Tuntiopettaja, logistiikka

Hallitsetko työkoneiden käytön ja huollon? Tulisitko töihin mieluiten trukilla ratsastaen? Osaatko opettaa ammattisalaisuudet niin nuorille kuin vanhoillekin? Tule Stadin ammatti- ja aikuisopiston huipputiimiin jakamaan osaamistasi!

Stadin ammatti- ja aikuisopiston logistiikan toimipiste hakee kahta (2) trukki- ja/tai työkoneopettajaa logistiikan perustutkinnon opiskelijoille. Opetettavat tutkinnonosat ovat trukinkuljettajan tehtävät sekä työkoneiden käyttö ja huolto. Tutkinnonosien ePerusteet löytyvät osoitteesta https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/6930620/reformi/tutkinnonosat

Tarjoamme sinulle näköalapaikan maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa, osana upeaa työyhteisöä. Pääset tekemään työtäsi moniammatillisessa työympäristössä, ja saat työllesi kollegoiden sekä johdon tuen.

Työtä on 37,5h/vko ja haemme opettajaa ensisijaisesti klo 12 - 20 väliselle ajalle eli niin sanotulle iltatoteutukselle. Tehtävään ja kalustoon perehdytetään ensin useampi viikko. Perehdytys tapahtuu klo 8 - 16 välisenä aikana.

Odotamme sinulta käytännön työkokemusta tai muuta osaamista erilaisten trukkien ja työkoneiden tai molempien turvallisesta käytöstä sekä kouluttajakokemusta tai muuta ryhmänohjauskokemusta.

Luemme eduksi muun varastologistiikan tai kuljetuslogistiikan käytännön osaamisen ja ajankohtaisen työelämäkokemuksen sekä digitaalisten taitojen hallinnan.

Toivomme sinulla olevan kokemusta ja näkemystä kaikenikäisten ihmisten kanssa työskentelemisestä ja koulutuksesta. Olet yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen katsova kollega.

Haluat kehittyä työssäsi - olitpa sitten urasi alussa tai jo kokenut konkari. Käytännönläheisyys, ihmiskeskeisyys, luovuus ja inhimillisyys ovat taitojasi, joita arvostamme. Kansainvälisessä kaupungissa myös kielitaidosta on ehdottomasti hyötyä.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Mira Tallberg
mira.tallberg@hel.fi
09 310 33924
Työpaikan osoite: Holkkitie 5, 00880 HELSINKI
Työ alkaa: 7.10. - 31.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 04.10.2021 klo 15:30
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-272-21
Ilmoitus jätetty: 20.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tuntiopettaja, logistiikka

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus