Skip to main content

Tuntiopettaja, logistiikka

Stadin ammatti- ja aikuisopiston logistiikan toimipiste hakee logistiikan tuntiopettajaa vakinaiseen virkaan. Työtehtäviin kuuluu logistiikan perustutkinnon opiskelijoiden opetus- ja ohjaustyö.

Edellytämme vankkaa logistiikka-alan käytännön osaamista ja ajankohtaista työelämäkokemusta, viimeaikaista kokemusta ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaustyöstä, mahdollisuutta opettaa laajasti eri tutkinnonosia logistiikan perustutkinnossa, liikenneopettajan kelpoisuutta B, C, CE ja D luokkiin, hyvät taidot digitaalisten oppimisympäristöjen käyttöön ja pedagogiseen kehittämiseen.

Luemme eduksi ADR-ajoluvan.

Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja ja kykyä henkilökohtaistaa opiskelijoiden opintopolkuja myös modernia opetusteknologiaa hyödyntäen.

Tehtävässä menestymistä tukee kokemus maahanmuuttajataustaisten ja monikulttuuristen sekä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetus- ja ohjaustyöstä.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) mukaan ammatillisen opintojen opettajaa koskevan 13 §:n (hyväksymme liikenneopettajan erikoisammattitutkinnon) sekä 17§:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävä alkaa 7.10. tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Mira Tallberg
mira.tallberg@hel.fi
09 310 33924
Työpaikan osoite: Holkkitie 5, 00880 HELSINKI
Työ alkaa: 7.10. tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.10.2021 klo 15:30
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-266-21
Ilmoitus jätetty: 20.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tuntiopettaja, logistiikka

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus