Skip to main content

Tuntiopettaja, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Haemme Stadin ammatti- ja aikuisopistoon puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opetus- ja ohjaustyö, työn suunnittelu opettajatiimissä, opiskelijoiden opintojen suunnittelu ja osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen liittyvät työtehtävät (HOKS), kehittämistyö sekä oppilaitoksessa sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen ja näyttöjen arviointi.

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle työyhteisön ja johdon tuen tärkeään työhösi sekä Helsingin kaupungin kattavat henkilöstöedut.

Arvostamme palveluhenkistä ja vuorovaikutteista työotetta sekä vahvaa ja monipuolista maahanmuuttajille suunnatun ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään vahvaa puhtauspalvelualan teoreettista ja käytännön osaamista. Edellytämme myös monipuolisia pedagogisia taitoja ja kykyä hyödyntää erilaisia oppimisympäristöjä, digitaalisia oppimisalustoja sekä verkostoja.

Luemme eduksi tuoreen palvelualan opettajakokemuksen sekä työkokemuksen myös kiinteistöpuolen tehtävistä ja kokemuksen kielitietoisesta opettamisesta. Eduksi luetaan myös pääkaupunkiseudun alan työelämän ja verkostojen ajantasainen tuntemus.

Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Christina Pelli
09 310 72209
Tavoitettavissa maanantaisin klo 15-16 ja perjantaisin klo 8-9
christina.pelli@hel.fi
Työpaikan osoite: Prinsessantie 2, 00820 HELSINKI
Työ alkaa: 11.10.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-263-21
Ilmoitus jätetty: 20.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tuntiopettaja, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus