Skip to main content

Haemme oma-aloitteista ja innostavaa henkilöä tukemaan missiotamme tehdä asiakkaidemme asumiseen ja elämiseen liittyvistä unelmista totta!

Vastaat Finnlamellin hirsitalotehtaan päivittäisestä tuotannonohjauksesta, huolehdit työturvallisuudesta, laadusta sekä oikea-aikaisesta valmistuksesta. Pääset osaksi neljän hengen tiimiä, joka vastaa koko hirsitalotehtaan tuotannosta, hankinnoista, kunnossapidosta ja logistiikasta asiakkaalle asti. Meidän porukassa pärjää huumorilla ja hyvällä asenteella.

Tarjoamme isoa roolia arvostetussa ja nopeasti kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut, kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointiedun, työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä ja esimiestehtävistä
  • järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä
  • tiimityöskentelytaitoja
  • ahkeraa ja kannustavaa otetta
  • oma-aloitteista ja uutta kehittävää työskentelytapaa
  • paineensietokykyä.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, mutta tärkeämpää on aikaisempi työkokemus tuotannon esimiehen työtehtävistä. Sähkö – ja automaatioalan tuntemuksen katsomme eduksi.

Työtä tehdään tehtaallamme Alajärvellä. Työsuhteen aloitukseen kuuluvan kattavan perehdytyksen jälkeen asioita voi hoitaa myös osittain etänä. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa tammikuussa 2022.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 12.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jani Joensuu, puh. 044 3027 199 arkisin klo 9-15.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.