Skip to main content

Tuotannon tukihenkilö

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja oma-aloitteista tuotannon tukihenkilöä.

Tehtäväsi

Työskentelet tuotannon tukisuunnittelutiimissä, joka vastaa osaltaan nykytuotteiden kehityksestä ja  ylläpidosta, sekä erilaisista tuotannon tukitoiminnoista. Tehtäviisi kuuluvat tuotannosta tulevien suunnittelumuutospyyntöjen kirjaus ja valmistelu suunnittelijalle. Lisäksi vastaat testipöytäkirjojen luonnista ja ylläpidosta. Osallistut myös omalta osaltasi jatkuvan parantamisen toimintaan tuotannon tuottavuus- ja laatutavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit kiinteässä yhteistyössä valmistuksen ja R&D:n kanssa. 

Taustasi

Sinulla on soveltuva konetekniikan alan koulutus sekä aiempaa työkokemusta kyseiseltä alalta. Hallitset Microsoft Officen työkalut ja erityisesti Excelin käytön. Eduksi katsotaan kokemusta PLM- ja ERP-ohjelmistoista, kuten Teamcenter ja Lean systems. Olet myös oma-aloitteinen ja omaat palveluhenkisen ja ratkaisuun pyrkivän asenteen, sekä järjestelmällinen ja aikataulusidonnainen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Tehokas sidosryhmäviestintä vaatii suomen kielen hallintaa, mutta pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan koko tuotantoamme koskeviin kehitysprojekteihin ja siten kehittämään projektinhallinnan ammattitaitoasi. Sinulla on tukenasi alan ammattilaisista koostuva tiimi. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto.

Yrityksemme ja kulttuurimme

Kehitämme asiakkaillemme korkealuokkaisia maanalaisia lastauslaitteita kaivosteollisuuteen. Olemme edelläkävijöitä automaattisten kaivoslaitteiden kehittämisessä, ja siten autamme vähentämään onnettomuuksia ja parantamaan asiakkaidemme toiminnan turvallisuutta. Keskitymme vahvasti kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen; Sandvik on sitoutunut puolittamaan C02 päästönsä vuoteen 2030 mennessä ja kehitämme kunnianhimoisin tavoittein akkulaitetarjontaamme.

Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Teemu Laine, tuote auditointi- ja tukisuunnittelupäällikkö, sähköposti: [email protected]

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 23.1.2022 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0037056.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon tukihenkilö

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti