Skip to main content

Sähkötyönjohtaja

Elkome Oy on teollisuuden tietotekniikkaan ja testausjärjestelmiin erikoistunut yritys. Tuomme maahan alan tuotteita ja valmistamme Hyvinkäällä asiakaskohtaisia keskuksia ja testausjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset teollisuusyritykset. Olemme toimineet vuodesta 1986 lähtien ja olemme osa kansainvälistä Addtech -konsernia. Lisätietoja löydät sivulta www.elkome.com.

Haemme nyt sähkötyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle. Työnjohtajana vastaat Elkome Oy;n tuotannon toiminnasta ja sen organisoinnista. Päivittäiset työtehtävät koostuvat normaalin esimiestyön lisäksi töiden suunnittelusta, laadunhallinnasta ja teknisestä tuesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan koulutus ja pystyt toimimaan myös sähkötöiden johtajana. Tehtävässä tarvitaan kokemusta keskusvalmistuksesta tai sähkösuunnittelusta. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito sekä hallitset tavanomaiset toimisto-ohjelmat.

Teemme töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme ja henkilöstöämme sekä pyrimme toimimaan yrittäjähenkisesti. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja ratkaisuista, joita tuotamme asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toimimaan itsenäisesti ja käyttämään osaamistasi laajasti. Työpaikka sijaitsee Hyvinkäällä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätietoja antaa Juhani Yrjänä 0400 625 645 tai Jari Immonen 0400 485 222. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 13.9.2021 mennessä palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@elkome.com

Sähkötyönjohtaja

Hyvinkää
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto
4000 - 5000 €

Julkaistu 22.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Savonlinna
Barona Teollisuus
Haapavesi
Barona Teollisuus
Hyvinkää
Barona Teollisuus
Hyvinkää