Skip to main content

Tuotannon työntekijä

Haluatko päästä osaksi kotimaista perheyhtiötä, joka tunnetaan alkoholittomista kuohujuomista ja laadukkaista mehutiivisteistä? Yritys on palkittu lukuisin tunnustuksin tuotteistaan, joista tunnetuin lienee vuoden juhlajuomaksikin valittu Lehtikuohu. Uudet tuotantotilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Joensuun Raatekankaalla.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

Pääset osallistumaan tuotantoprosessin eri vaiheisiin aina tuotteiden valmistuksesta, pullotukseen ja pakkaamiseen saakka. Olet osa tärkeää tiimiämme, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä, jotta tuotteemme ovat valmiita matkaamaan eri puolille Suomea.

Työskentelyotteeltasi olet tarkka, huolellinen, oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen. Sinulla on hallussa tietotekniset perustaidot ja hygieniapassi.  Olet fyysisesti hyvässä kunnossa, pystyt seisomaan työpäivän aikana ja liikkumaan eri työpisteiden välillä sujuvasti. Olemme panostaneet työergonomiaan, jotta työpäiväsi sujuu jouhevasti. Työilmapiirimme on välitön ja toisia arvostava, jossa yhteisöllisyys on kantava voima. Siksi meillä on mukava olla!

Tarjoamme sinulle

  • kattavan perehdytyksen
  • osaavat ja iloiset työkaverit
  • mukavat ja nykyaikaiset työolosuhteet
  • hyvän työterveyshuollon

Töitä tehdään arkisin klo 7-15 välillä, joten työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin jää aikaa muuhunkin tekemiseen. Palkkaus on Elintarviketeollisuuden panimo- ja virvoitusjuomateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pasi.kiiskinen@kontiomehu.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2022, mutta haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Toivomme, että olisit meillä jo marras-joulukuussa töissä, jolloin joulusesonkimme käy kuumimmillaan ja sinua tarvitaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Kiiskinen, puh. 040-753 4191 (arkisin klo 8-16) tai pasi.kiiskinen@kontiomehu.fi

 

Kontiomehu Oy

Kontiomehu on pieni, kotimainen perheyritys. Olemme taidolla viljelleet ja jalostaneet marjoja yli 40 vuoden ajan, tällä hetkellä jo toisessa sukupolvessa. Tuotteisiimme kuuluvat alkoholittomat kuohujuomat ja laadukkaat mehutiivisteet. Yrityksemme vahvuuksia ovat aina olleet iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista raaka-aineista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet. Yrityksemme arvot ovat kotimaisuus, puhdas luonto, asiakaslähtöisyys ja aitous. Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.kontiomehu.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon työntekijä

Eezy Oyj
Pohjois-Karjala
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti