Skip to main content

Tuotannon työntekijä

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Wood

www.metsawood.fi

Metsä Wood on yksi Euroopan johtavista puuviilutuotteiden valmistajista. Jalostamme arvokasta tukkipuuta ympäristöystävällisiksi puutuotteiksi rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen, jotka megatrendien myötä ovat kasvavia tulevaisuuden toimialoja. Päätuotteitamme ovat Kerto® LVL, koivu- ja havuvanerit sekä sahatavaran jatkojalosteet. Materiaalitehokkaat puutuotteet varastoivat hiiltä ja niillä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 0,4 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 600 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

 

Haemme Metsä Woodin Punkaharjun Kerto® LVL- ja vaneritehtaalle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Millainen työ sinua odottaa?
 

Tehtävät ovat tuotannon operaattorin tehtäviä Punkaharjun kertopuu- ja vaneritehtaalla. Työ on kolmivuorotyötä. Tuotannon operaattori liikkuu työpisteellään tai osastollaan työvuoron aikana jonkin verran tai paljon. Työssä on sekä fyysistä tekemistä sisältäviä työvaiheita että prosessin seurantaa. Työtä tehdään pääasiassa työpareina tai työryhminä.

Millaista osaamista etsimme?

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa ja työpanoksensa kehittämiseen. Tekniikan tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, metsätalouden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus. Mikäli hakijalla ei ole soveltuvaa koulutusta, edellytämme ammattitutkinnon suorittamista oppisopimuskoulutuksena työn ohessa.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!  

Tutustu Metsä Woodin liiketoimintaan ja Kerto® LVL:n tuotantoprosessiin:

MW/ Korkealaatuisia puutuotteita rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuudelle

https://www.metsawood.com/global/news-media/videos/Pages/Kerto-lvl-production-video.aspx

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa päivämestari Teemu Löppönen, puh. 050 463 7578 ja tuotantopäällikkö Mika Heikkonen, puh. 050 598 8046.

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. ​Liitä mukaan ansioluettelo. Haku on auki 21.5.2021 saakka.

Tuotannon työntekijä

58500 Punkaharju
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus