Skip to main content

Tuotannon työntekijä

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt

 

KAHTA TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

 

Metsä Fibren Rengon sahalle.

 

Millainen työ sinua odottaa?

 

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Tehtävässä olet omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

 

Tehtävät sijoittuvat kuivaamolle ja tasaamolle, joissa molemmissa tehtävänkuvaan kuuluu tuotantoprosessin ohjaamista ja valvontaa automaatiojärjestelmää hyödyntäen sekä erilaista laadunvalvontatyötä. Työ edellyttää myös fyysistä työtä sisältäviä työvaiheita. Kuivaamolla ydintehtäviin kuuluu kuivausprosessin valvonta, kuormien siirto, pyöräkuormaajalla ajaminen sekä voimalaitoksen hoito. Tasaamolla työ tapahtuu suoraan tuotantolinjalla, jossa sahatavara kuvataan, lajitellaan laaduittain sekä paketoidaan lähetystä varten.

 

Kuivaamolle haemme tekijää vakituiseen työsuhteeseen, tasaamon tehtävä on määräaikainen 30.9.2022 asti. Tasaamon tehtävä on kaksivuorotyö, jossa työskennellään pääsääntöisesti aamu- ja iltavuorossa vuoroviikoin viitenä päivänä viikossa. Kuivaamon tehtävä on jatkuva kolmivuorotyö lyhyellä kierrolla.

Mitä odotamme sinulta?

 

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Kuivaamon tehtävässä korostuu lisäksi kyky itseohjautuvaan päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen. Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Metsä Fibressä on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Sahoilla palkkaus pohjautuu moniosaamiseen, jossa palkka kasvaa osaamisen karttuessa.

 

Tutustu Metsä Fibren sahojen monipuolisiin ja merkityksellisiin työtehtäviin: Töissä Lappeenrannan sahalla

 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

 

Kuivaamon esimies Mikko Anttila (p. +358505965055) ja tasaamon esimies Laura Kauppinen (p. +358504485359) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. He ovat parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 13-15.

 

Miten prosessi etenee?

 

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 3.10.2021 saakka. Tsemppiä hakuun!

Tuotannon työntekijä

14300 Renko
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus