Skip to main content

Tuotannon työntekijä

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä Fibren Lappeenrannan sahalle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin työtehtäviin.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Tuotannon työntekijänä olet tärkeä osa sahan toimintaa. Olet omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

Sahalinja jakautuu neljään osastoon: Tukkilajittelu, saha, kuivaamo ja tasaamo. Sahalla tukki sahataan sahatavaraksi, joka etenee kuivaamoon. Kuivana sahatavara siirtyy tasaamolle, jossa se kuvataan, lajitellaan laaduittain sekä paketoidaan lähetystä varten.

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään muun muassa tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä, laadunvalvontaa sekä käyttäjäkunnossapitoa. 

Sahausprosessiin kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita ja työ on  kaksivuorotyötä. Haemme työntekijää 30.6.2022 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Tutustu Metsä Fibren sahojen monipuolisiin ja merkityksellisiin työtehtäviin: Töissä Lappeenrannan sahalla

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Esimies Erik Forsander (p. 050 3480550) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 14.00-16.00

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.10.2021 saakka. Kuullaan pian!

Tuotannon työntekijä

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus