Skip to main content

Tuotannon työntekijöitä

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Wood

www.metsawood.com
 

Metsä Wood is one of Europe's leading manufacturers of engineered wood products. We process valuable log wood into environmentally friendly products for construction and transport industry, which are both megatrend-driven businesses of the future. Our main products are Kerto® LVL, birch and spruce plywood and further processed sawn timber. Material-efficient wood products store carbon and play an important role in combating climate change.

In 2020, our sales totalled approximately EUR 0.4 billion, and we have around 1,600 employees. Metsä Wood is part of Metsä Group.

Haemme Metsä Woodin Punkaharjun vaneri- ja Kerto® LVL- tehtaille

 

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Millainen työ sinua odottaa?
 

Tehtävät ovat pidempiä määräaikaisia sijaisuuksia tai toistaiseksi voimassaolevia tuotannon operaattorin tehtäviä Punkaharjun vaneri- tai Kerto® LVL- tehtaalla. Työ on kolmivuorotyötä. Tuotannon operaattori liikkuu tehdashallissa omalla työpisteellään tai osastollaan työvuoron aikana paljon. Työ on fyysistä tekemistä tuotantolinjalla sekä eri työvaiheiden prosessin seurantaa. Työtä tehdään pääasiassa työpareina tai työryhminä. Kukin työryhmä vastaa omalta osaltaan tuotteen ja prosessin laadusta ja sujuvuudesta.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa ja työpanoksensa kehittämiseen. Tekniikan tai prosessiteollisuuden koulutus ja aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Sopiva koulutus on esimerkiksi puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, metsätalouden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus. Mikäli hakijalla ei ole soveltuvaa koulutusta, Metsä Woodissa on mahdollisuus ammattitutkinnon suorittamiseen oppisopimuskoulutuksena työn ohessa. Valittaville henkilöille tehdään työhöntuloterveystarkastus, jossa arvioidaan sopivuus tarjottavaan tehtävään tehdastyössä.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!  

Tutustu Metsä Woodin liiketoimintaan ja tuotantoprosessiin:

Metsä Wood - Korkealaatuisia puutuotteita rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuudelle

Metsä Wood KERTO® laminated veneer lumber (LVL) - production video

Haluatko kuulla lisää? Soita!
Lisätietoja tehtävästä antaa vaneritehtaan tuotantopäällikkö Mika Heikkonen, puh. 050 598 8046 tai henkilöstöpäällikkö Paula Kääriä puh. 050 3362 809.

Hakeminen
Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. ​Liitä mukaan ansioluettelosi. Johtuen jatkuvasta rekrytointitarpeesta tehtailla, pidämme tätä hakua auki toistaiseksi ja otamme erikseen yhteyttä hakemuksen perusteella haastatteluvaiheeseen kutsuttaviin hakijoihin.

 

Huomaathan, että Metsä Groupissa käynnistyy syyskuussa haku myös oppisopimuskoulutukseen. Jos olet kiinnostunut siitä, täytäthän hakemuksesi erikseen myös oppisopimushakuun. Mainitse asiasta myös tätä tehtävää hakiessasi. Luomalla hakijatilin, pystyt helposti hyödyntämään hakemustasi useampiin Metsän rekrytointeihin.

Tuotannon työntekijöitä

58500 Punkaharju
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus