Skip to main content

Tuotannon työntekijöitä

Metsä Wood

www.metsawood.fi

Metsä Wood on yksi Euroopan johtavista puuviilutuotteiden valmistajista. Jalostamme arvokasta tukkipuuta ympäristöystävällisiksi puutuotteiksi rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen, jotka megatrendien myötä ovat kasvavia tulevaisuuden toimialoja. Päätuotteitamme ovat Kerto® LVL, koivu- ja havuvanerit sekä sahatavaran jatkojalosteet. Materiaalitehokkaat puutuotteet varastoivat hiiltä ja niillä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 0,4 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 600 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.

Haemme Metsä Woodin Punkaharjun vaneri- ja Kerto® LVL- tehtaille

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävät ovat määräaikaisia tai toistaiseksi voimassaolevia tuotannon operaattorin tehtäviä Punkaharjun vaneri- tai Kerto® LVL- tehtaalla. Työ on kolmivuorotyötä. Tuotannon operaattori liikkuu tehdashallissa omalla työpisteellään tai osastollaan työvuoron aikana paljon. Työ on fyysistä tekemistä tuotantolinjalla sekä eri työvaiheiden prosessin seurantaa. Työtä tehdään pääasiassa työpareina tai työryhminä. Kukin työryhmä vastaa omalta osaltaan tuotteen ja prosessin laadusta ja sujuvuudesta.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa ja työpanoksensa kehittämiseen. Tekniikan tai prosessiteollisuuden koulutus ja aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Sopiva koulutus on esimerkiksi puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, metsätalouden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus. Mikäli hakijalla ei ole soveltuvaa koulutusta, Metsä Woodissa on mahdollisuus ammattitutkinnon suorittamiseen oppisopimuskoulutuksena työn ohessa. Valittaville henkilöille tehdään työhöntuloterveystarkastus, jossa arvioidaan sopivuus tarjottavaan tehtävään tehdastyössä.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta! 

Tutustu Metsä Woodin liiketoimintaan ja tuotantoprosessiin:

Metsä Wood – Korkealaatuisia puutuotteita rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuudelle

Metsä Wood KERTO® laminated veneer lumber (LVL) – production video

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Paula Kääriä puh. 050 3362 809.

Hakeminen
Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. ​Liitä mukaan ansioluettelosi. Johtuen jatkuvasta rekrytointitarpeesta tehtailla, pidämme tätä hakua auki toistaiseksi ja otamme erikseen yhteyttä hakemuksen perusteella haastatteluvaiheeseen kutsuttaviin hakijoihin.

Tuotannon työntekijöitä

58500 Punkaharju
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja