Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotannonkehitysinsinööri

Sandvik kehittää uusia teknologiaratkaisuja ja innovaatioita automaation, digitalisaation ja sähköistyksen alueella. Jos haluat olla mukana luomassa tulevaisuuden ratkaisuja, haluamme kuulla sinusta lisää. Sandvikilla pääset tekemään yhdessä töitä kaivosteollisuuden paremman tulevaisuuden eteen.

Oletko henkilö, jolla on intohimoa jatkuvasti kehittää asioita ja ratkaista ongelmia? Haluaisitko päästä vetämään kehitysprojekteja ja toimimaan niissä asiantuntijana? Meillä on tarjolla sinulle vakituinen tuotannonkehitysinsinöörin tehtävä Turun tehtaalla, missä suunnittelemme, valmistamme ja testaamme lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.

Tehtäväsi

Työskentelet tuotannonkehitysosastollamme, joka vastaa tuotannon kehitysprojektien läpivienneistä, uusien tuotteiden tuotannollistamisen prosessista sekä jatkuvan parantamisen ylläpidosta. Yhtenä painopistealueenasi tulee olemaan uusien tuotteiden tuotannollistaminen mutta tehtävien tarkempi sisältö tarkentuu osaamisprofiilisi ja menossa olevien projektien perusteella. Projektit koostuvat pitkistä ja haastavista lyhempiin ja melko suoraviivaisiin.

Taustasi

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (DI tai insinööri) ja innokkuutta tuotannon kehitysprojektien läpiviemiseksi analyysi- ja suunnitteluvaiheesta toteutukseen saakka. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja proaktiivinen. Haluat auttaa muita onnistumaan ja pystyt edistämään asioita sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Laadun ja tuotannon konseptien ja tietojärjestelmien tuntemus on eduksi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan koko tuotantoamme koskeviin kehitysprojekteihin ja siten kehittämään projektinhallinnan ammattitaitoasi. Sinulla on tukenasi alan ammattilaisista koostuva tiimi. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto.

Yrityksemme ja kulttuurimme

Kehitämme asiakkaillemme korkealuokkaisia maanalaisia lastauslaitteita kaivosteollisuuteen. Olemme edelläkävijöitä automaattisten kaivoslaitteiden kehittämisessä, ja siten autamme vähentämään onnettomuuksia ja parantamaan asiakkaidemme toiminnan turvallisuutta. Keskitymme vahvasti kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen; Sandvik on sitoutunut puolittamaan C02 päästönsä vuoteen 2030 mennessä ja kehitämme kunnianhimoisin tavoittein akkulaitetarjontaamme.

Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Jari Laine, tuotannonkehityspäällikkö, p. 040 5812802. Soittoajat maanantaina 10.1. klo 13–16 ja keskiviikkona 19.1. klo 13-16.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 23.1.2022 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0036554.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannonkehitysinsinööri

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti