Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotannonohjaaja (Production Planner)

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt tuotannonohjaustiimiimme aktiivista ja ammattitaitoista tuotannonohjaajaa vastaamaan Frame Excellence Centerin ohjauksesta.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluvat tuotannon hienokuormitus, aikatauluttaminen sekä muutoksen hallinta omalla vastuualueellasi, tuotantojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä tuotannon kehitysprojekteihin osallistuminen. Keskeinen tavoitteesi on osaltasi taata valmistuksen oikea-aikaisuus sekä tehokas kuormittaminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä valmistus-, osto-, tuotekehitys- ja myyntiorganisaation kanssa.

Taustasi

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa teknistä tutkintoa sekä aiempaa työkokemusta tuotannosta tai siihen liittyvistä toiminnoista. Katsomme eduksi myös aiemman työkokemuksesi tuotannonsuunnittelusta tai -ohjauksesta sekä siihen kuuluvista järjestelmistä. Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä paineensietokykyä. Kansainvälinen toimintaympäristö vaatii englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväalueen alan huipputuotteiden ja osaavan tiimin parissa. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää yritykseemme ja työntekijöihimme: Solid Ground stories hubLinkedIn tai Facebook

Lisätietoja/yhteydenotot

Mari Keskilä, tuotannonsuunnittelupäällikkö, p. 050 540 4223 (yhteydenotot torstaina 2.12. klo 14-16 ja perjantaina 10.12. klo 14-15) tai Juuso Välilä, Operations Manager, p. 0400 719 019.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444  (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 15.12.2021 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0035703.

Tietoa yrityksestä

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat

markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja

rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannonohjaaja (Production Planner)

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti