Skip to main content

Tuotannonsuunnittelija


Tahdotko kehittyä tuotannon suunnittelun ammattilaiseksi porukassa, jossa korostuu hyvä ryhmähenki ja tekemisen meininki? Entä kiinnostaako ura hydrauliikan parissa yhdessä alalla pisimpään toimineessa yrityksessä? Etsimme yhdessä asiakasyrityksemme Hydoring Oy:n kanssa tuotannonsuunnittelijaa kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kyröön. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja aloitus on mahdollisimman pian. 

Tuotannonsuunnittelijana vastaat hydraulistensylinterien tuotannon suunnittelusta. Tehtävässä tärkeintä on tuotannon kokonaisuuden hahmottaminen, päättelykyky, vuorovaikutustaidot ja motivaatio työtekoon. Etsimme henkilöä, jolla on tahtoa kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa, kuten tuotantotyöntekijöiden, työnjohdon, hankinnan ja myynnin kanssa. Tehtävässä varmistat tuotannon tehokkuuden, aikataulutat tuotantoa, varmistat asiakastilauksien läpiviennin, hallitset resursseja, havaitset kehityskohteita ja teet muita suunnittelijan rooliin liittyviä tehtäviä, joiden avulla varmistat tuotannon sulavalinjaisen etenemisen. 

Toivomme sinulta ennen kaikkea havainnointikykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hallita kokonaisuutta, pitelemällä useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti. Sinulla tulee olla kyky lukea ja ymmärtää teknisiä piirustuksia. Hallitset myös Excelin käytön. Konepajatuotannon tai valmistavan tuotannon prosessien tietämisestä on hyötyä. Katsomme myös eduksi Roima Lean System toiminnanohjausjärjestelmän osaamisen. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja joustava työntekijä. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta projektihallinnasta.  

Tarjoamme sinulle paikan rennossa perheyrityksessä, jossa pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisen ja haastavan tuotteen parissa. Olet osa yritystä, jossa kaikkien kehitysideat otetaan huomioon, dynaaminen päätöksenteko on osa arkea ja asioita viedään nopeasti eteenpäin. Pääset osaksi huumorintajuista tiimiä, jossa töitä tehdään ahkerasti. Sinulla on käytössäsi liukuvat työajat ja osittainen etätyömahdollisuus sekä tukenasi joustava työnantaja. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae heti, sillä tehtävä täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Eilakaislalta Saara Peltomäki, puh. +358 50 479 4065 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Sijainti: Porakalliontie 2

Tuotannonsuunnittelija

Hydoring Oy
21870 Pöytyä
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus