Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotannonsuunnittelija

Haemme tuotannonsuunnittelijaa Ekocoil Oy:lle Turenkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotannonsuunnittelijana tehtäviisi kuuluu mm. tilausten valmistelu tuotantoon, tuotteiden rakennesuunnittelu 3D-mallinnuksella, tuotantokuvien tuottaminen ja laadunhallinta.

Toivomme sinulta

• Alan koulutusta

• Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

• 3D-ohjelmien tuntemusta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä myös itsenäisesti

Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää läsnäoloa, joten etätyömahdollisuutta ei ole.

Barona toimii rekrytoinnissa Ekocoilin yhteistyökumppanina, tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Ekocoil Oy:n palvelukseen.

Huomioithan, että käsittelemme vain järjestelmämme kautta saapuneet hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 27.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.koski@barona.fi

Ekocoil

Oy Ekocoil on Turengissa toimiva perheyritys. Ekocoil suunnittelee, mitoittaa ja valmistaa erilaisia lämmönvaihdintuotteita asiakkaan ja käyttökohteen vaatimusten mukaisesti räätälöitynä. Yritys on Suomen johtava lamellipattereiden, ilma/ilma levylämmönvaihtimien, lauhduttimien, nestejäähdyttimien sekä ilmalämmittimien valmistaja. Tuotteilla on moninaisia käyttömahdollisuuksia vaihtelevissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotannonsuunnittelija

Barona Teollisuus
Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus