Skip to main content

tuotanto-operaattori

Etsimme asiakasyritykseemme Nastolaan tuotantotyöntekijää pidempiaikaseen työsuhteeseen naulalevytuotantoon.

Tehtäviisi kuuluu uusien tuotteiden valmistus automaattilinjalla. Tulet saamaan työhön hyvän perehdytyksen, mutta eduksi katsomme, jos olet näppärä tietotekniikan käyttäjä ja omaat loogista päättelykykyä.

Eduksi katsomme myös, mikäli sinulta löytyy kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja trukilla-ajokokemusta.

Työ on päivävuorossa arkisin, mutta toivomme, että sinulta löytyy myös vuorotyövalmius. Tarpeen vaatiessa työt voidaan siirtää väliaikaisesti myös kahteen vuoroon. Työt alkavat määräaikaisuudella Baronan kautta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille viipymättä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 07.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: akseli.ala-sankola@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

tuotanto-operaattori

Barona Teollisuus
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti