Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantoasiantuntija

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme nyt tuotantoasiantuntijaa lähiliikenteen kunnossapitopalveluihin Helsinkiin.  

Pääset osaksi ammattitaitoista ja voimakkaasti uudistuvaa yksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapidosta ja vaikuttaa näin päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen.

 Tuotantoasiantuntijana olet merkittävässä roolissa varmistamassa turvallista sekä täsmällistä junaliikennettä. Tehtävässä vastaat päivittäisten ongelmien selvittelystä ja tuet tuotantoa niin kalustoon liittyvissä teknisissä asioissa kuin muissa tuotannollisissa haasteissa. Toimit myös asentajien tukena viankorjauksessa, etkä myöskään epäröi tarvittaessa itse tarttua työkaluihin. 

 Sinulla on

 • soveltuva tekninen koulutus
 • sähkötekniikan osaamista
 • hyvä paineensietokyky sekä looginen päättelykyky
 • ongelmanratkaisutaitoa sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • hallitset tietotekniikan ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön 

10 syytä valita meidät

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Joonas Varjonen puhelimitse 040 848 2147 tai sähköpostitse joonas.varjonen@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Tuotantoasiantuntija

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus