Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantoesimies, Millog Oy Lievestuore

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Lievestuoreen toimipaikkaamme 

TUOTANTOESIMIESTÄ

vastaamaan monipuolisista päivittäisistä työnjohtotehtävistä työhön osallistuvana esimiehenä. Vastuullesi kuuluu 12 hengen tiimi, jossa työskennellään hitsauksen, koneistuksen, kalibroinnin ja palo- ja pelastuskaluston sekä oman konekannan kunnossapidon osa-alueilla. 

Pääosin tehtäväsi koostuu tiimin töiden organisoinnista sekä niihin mahdollisuuksien mukaan osallistumisesta työnjohdollisen esimiehen roolissa. Tärkeä tehtäväsi on auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Omalla esimerkilläsi edistät työturvallisuutta, hyvää työilmapiiriä ja Millogin reilua johtamiskulttuuria. 

Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera. 

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/muu vastaava) tai vastaavat tiedot sekä aikaisempaa kokemusta korjaamon tai tuotannon työnjohtotehtävistä. Arvostamme henkilöstöjohtamisen taitoja ja halua aktiivisesti kehittää omaa esimiesosaamista.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja sekä halua ottaa vastuuta. Omaat hyvät organisointitaidot, olet joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Sinulle on ominaista työskennellä sujuvasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa.

SAP- toiminnanohjausjärjestelmän CS moduulin käyttökokemus, pienkoneiden kunnossapitoon liittyvä tietämys ja sähköalan osaaminen sekä C -ajokortti katsotaan eduksi.

 

Milogilla töissä 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta esimiestyön tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Petri Palsalta, puh. 040 315 7421 tai yksikönjohtaja Samuel Sivéniltä, puh. 040 315 7613 / [email protected] 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 3.5.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka .Lisätietoja www.millog.fi

 

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantoesimies, Millog Oy Lievestuore

41400 Laukaa Lievestuore
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti