Skip to main content

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Tissue

www.metsatissue.com

 

Metsä Tissue - puhtaampaa arkea tekemässä. Olemme yksi Euroopan johtavista koti- ja suurtalouksien pehmopapereiden toimittajista sekä yksi maailman johtavista tiivispapereiden toimittajista.

Tuotemerkkimme ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat viidessä maassa, ja työllistämme noin 2 500 henkilöä. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 0,9 miljardia euroa. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia, joka on vastuullisen biotalouden edelläkävijä.

 

Haemme Metsä Tissuelle

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

monipuolisiin työtehtäviin Mäntän paperitehtaalle.

Mitä pääset tekemään?

Vastaat oman vastuualueesi työturvallisuudesta, tuotannon tehokkuudesta sekä prosessien ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteenasi on vastuualueellasi tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, tuotannon ja tuotteen erinomainen laatu sekä kustannus- ja energiatehokkuus. Työskentelet myös projektiluonteisissa tehtäväkokonaisuuksissa. Toimit oman vastuualueesi työntekijöiden hallinnollisena esihenkilönä. Tehtävässäsi raportoit tuotantopäällikölle.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on teknillisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavasta työstä ja esihenkilötehtävistä. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet hyvä ongelmanratkaisija. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua kehittyä työssäsi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Aiempi kokemus paperin valmistuksesta ja/tai jalostuksesta sekä projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin ja viimeisimpään teknologiaan. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita pehmopaperin tuotannon ja jalostuksen parissa. Pääset liittymään yhteistyökykyiseen, innostuneeseen ja osaavaan ammattilaisten joukkoon, jossa pystyt kehittämään itseäsi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Jarkko Lindroos (p. 040 587 0417). Tavoitat hänet parhaiten maanantaisin klo 14:30-15:30 ja torstaisin klo 15:30-16:30.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 9.10.2022 saakka. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantoinsinööri

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti