Skip to main content

Tuotantoinsinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Tissue

www.metsatissue.com

Metsä Tissue - puhtaampaa arkea tekemässä. Olemme yksi Euroopan johtavista koti- ja suurtalouksien pehmopapereiden toimittajista sekä yksi maailman johtavista tiivispapereiden toimittajista.

Tuotemerkkimme ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat viidessä maassa, ja työllistämme noin 2 500 henkilöä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,0 miljardia euroa. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia, joka on vastuullisen biotalouden edelläkävijä.

Haemme Metsä Tissuelle
 

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

monipuolisiin työtehtäviin Mäntän paperitehtaalle 30.9.2022 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset tekemään?

Vastaat oman vastuualueesi työturvallisuudesta, tuotannon tehokkuudesta sekä prosessien ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteenasi on vastuualueellasi tehtaan kapasiteetin korkea käyttöaste, tuotannon ja tuotteen erinomainen laatu sekä kustannus- ja energiatehokkuus. Lisäksi pienet projektiluontoiset tehtäväkokonaisuudet ovat osa työtäsi.  Toimit oman vastuualueesi työntekijöiden hallinnollisena esimiehenä. Tehtävässäsi raportoit tuotantopäällikölle. Erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan paperin valmistuksen ja jalostuksen maailmaan sekä hankkia johtamis- ja esimieskokemusta.

Millä vakuutat meidät?

Koulutustaustasi on teknillisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja sinulla on yli 1 vuoden työkokemus vastaavasta työstä tai esimiestehtävistä. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet hyvä ongelmanratkaisija. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä haluat kehittyä työssäsi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Aiempi kokemus paperin valmistuksesta, paperin jalostamisesta ja projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Miksi Metsä?
 

Metsän toimintaa ohjaa asiakkaat, kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Meillä on jatkuva pyrkimys kehittää toimintaamme ja haastaa itseämme parempiin tuloksiin. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa huippuosaajaksi.

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita pehmopaperin tuotannon ja jalostuksen parissa. Pääset liittymään yhteistyökykyiseen, innostuneeseen ja osaavaan ammattilaisten joukkoon, jossa pystyt kehittämään itseäsi tuotannon parissa.
 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jarkko Lindroos (p. 040 587 0417). Tavoitat hänet parhaiten maanantaisin klo 14:30-15:30 ja torstaisin klo 15:30-16:30

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 15.9.2021 saakka. Onnea hakuun!

Tuotantoinsinööri

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus