Skip to main content

Tuotantoinsinööri

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme tuotantoinsinööriä VR FleetCare yhtiön Allegroliikenteen palvelut-yksikköön Helsingin varikolle Ilmalaan.  Pääset osaksi ammattitaitoista yksikköä ja saat mukavien työkaverien tuen.

VR FleetCare Allegroliikenteen palvelut-yksikkö kunnossapitää kansainvälistä Allegro-junakalustoa ja vastaa siitä, että ne ovat liikennöitävässä kunnosssa. 

Tuotantoinsinöörinä osallistut allegroliikenteen kunnossapidon tuotannon prosessien kehitykseen ja toiminnan ylläpitoon niin pienten päivittäisten asioiden kun suurempien projektikokonaisuuksien osalta. Työ on monipuolista projektien johtamista niiden jalkauttamista, operatiivisen toiminnan tukemista ja kehittämistä sekä raportointia ja seurantaa. 

 Sinulla on

 • Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sähkö- tai automaatioalalta
 • osaamista/kokemusta vastaavista tehtävistä
 • hyvä looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot, sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot
 • viihdyt tuotanto-olosuhteissa ja olet toimeentarttuva 
 • tietotekninen osaamisesi on monipuolista

10 syytä valita meidät

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti.)

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juha Pyykkö puhelimitse 040 8621787 tai sähköpostitse juha.s.pyykko@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Tuotantoinsinööri

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus