Skip to main content

Tuotantoinsinööri (Production engineer)

Exel Composites Oyj, Joensuun tehdas

Olemme vahvistamassa työnjohtotiimiämme ja haemme

tuotantoinsinööriä (Production engineer)

vakituiseen työsuhteeseen Joensuun tehtaallemme.

Kuulut Joensuun tehtaan työnjohtotiimiin ja vastaat omalla vastuualueellasi tuotannonsuunnittelusta, tuotannon yleisestä kehittämisestä sekä tehokkaasta ja tuloksellisesta toiminnasta. Lähiesimiestyön rinnalla toimenkuvaasi sisältyy erilaisia projektiluonteisia tuotannon kehittämistehtäviä. Tehtävässäsi raportoit Joensuun tehtaan tuotantopäällikölle.

Tarjomme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn johtavassa komposiittiteknologiayhtiössä. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kasvaa tehtäviesi myötä kansainvälisessä yhtiössä. Käytössäsi on hyvät työkalut ja osaavan tiimin tuki.

Odotamme sinulta:

  • Teknistä tutkintoa; esim. insinööri tai diplomi-insinööri
  • Organisointikykyä ja tiimin johtamistaitoja
  • Kokemusta onnistuneista teollisuuden kehittämisprojekteista
  • Kokemusta erilaisista ERP-järjestelmistä
  • Sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämishenkisyyttä

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kera viimeistään 20.6.2021 osoitteeseen jobs.fi@exelcomposites.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Teemu Tiainen, teemu.tiainen@exelcomposites.com, p. 050 447 3477.

Exel Compositesissa ratkaisemme haasteita ja autamme asiakkaitamme säästämään resursseja yli 60 vuoden kokemuksella. Edistykselliset, jatkuvilla tuotantoteknologioilla valmistetut komposiittiratkaisumme palvelevat eri teollisuudenalojen asiakkaita kaikkialla maailmassa. Tuotteitamme käytetään tuulivoima- ja kuljetusalojen sovelluksista rakennuksiin ja infrastruktuuriin.

Yhteistyöhön perustuva toimintamallimme sekä maailmanlaajuinen asemamme erottavat meidät kilpailijoistamme. Hyödynnämme asiantuntemustamme tehdäksemme asiakkaiden sovelluksista kevyempiä, suorituskykyisempiä ja energiatehokkaampia alhaisemmilla elinkaarikustannuksilla. Haluamme olla vastuullisten komposiittiratkaisujen ensisijainen toimittaja maailmanlaajuisesti. 

Exel Compositesin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja konsernin palveluksessa on kaikkiaan noin 650 ammattilaista. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää meistä osoitteessa exelcomposites.com.

Tuotantoinsinööri (Production engineer)

Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus