Skip to main content

Tuotantopäällikkö

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 sekä 3834-2 -laatustandardeja noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä-, kaivos- sekä energiateollisuuden aloilla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. Lisätietoja www.jotexworks.fi

 

Haemme Jotex Works Oy:lle TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

 

Suunnittelet, johdat ja ohjaat tuotannon hienokuormitusta sekä huolehdit resurssien riittävyydestä tiimissäsi olevien työnjohtajien avustuksella. Vastaat työssäsi tuotannon työkuormituksesta. Olet vastuussa laadusta, toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta.

Ymmärrät konepajayrityksen toimintalogiikan ja sinulla on kokemusta ja olet perehtynyt hitsaukseen ja koneistamiseen. Sinulla on ymmärrys laatustandardeista ja olet kiinnostunut robotiikasta sekä automaatiosta, sinulla on mahdollisesti jo näyttöjä näiden kehittämisestä konepajalla. Olet tavoitteellinen, järjestelmällinen ja ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Sinulla on kyky ja halu tehdä päätöksiä, johtaa ihmisiä ja toimia itsenäisesti.

Pääset mukaan näköalapaikalle kehittyvän ja kansainvälisen alihankintakonepajan tuotantoon. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi alan huippuosaajaksi. Alaisinasi ja työkavereinasi toimivat teräksenlujat ammattilaiset, joiden kanssa on ilo työskennellä. Meillä on panostettu työhyvinvointiin ja työyhteisömme on tutkitusti hyvinvoiva ja lisäksi saat mukavat työkaverit.

Tarjoamme paikan erityisen laadukkaassa työyhteisössä (CE-sertifioitu, ISO 9001:2015 sertifikaatti, hitsauksen laatustandardi 3834-2). Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio (mm. ammattimainen hallitustyö on tuotu tukemaan kehittymistä). Tämä paikka on erinomainen henkilölle, joka haluaa päästä käyttämään jo kertynyttä kokemustaan ja haluaa oppia lisää.

Katsomme eduksesi kokemuksen esimiestyöskentelystä sekä näyttöjä ihmisten menestyksekkäästä johtamisesta. Lisäksi kokemus konepajateollisuudesta ja mahdollinen IWE/IWS-koulutus on tehtäväsi menestyksekkään hoitamisen kannalta olennainen asia. Asenne kuitenkin ratkaisee, järjestämme lisäkoulutusta tarvittaessa.

Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan insinöörikoulutus tai muu vastaava tekninen tutkinto. Olet kiinnostunut tekniikasta ja tuotannon kehittämisestä. Näet robotiikan ja automaation lisäarvon ja olet valmis ennakkoluulottomasti viemään uusia ratkaisuja eteenpäin.

Hae nyt www.jotexworks.fi/ota-yhteytta/rekrylomake-sivun kautta ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään su 13.6.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Tero Pikkusilta arkisin klo 14-16 välillä puh. 040 74 73 515 tai sähköpostitse tero.pikkusilta@jotexworks.fi

Tuotantopäällikkö

Lappeenranta
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 09.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus