Skip to main content

Tuotantopäällikkö

Dovia Oy on suomalainen porrashuoneiden, liiketilojen sekä asuntojen puu- ja alumiiniovien mittatilaustyöhön erikoistunut yritys Lahdesta. Valmistamme ammattitaidolla myös liiketilojen ikkunat, porrashuoneiden savunpoistoluukut sekä maahantuomme upeat portit ja aidat mittatilauksina. Palvelumme kattaa koko prosessin aina suunnittelusta asennukseen.

Erikoisalaamme ovat arkkitehtonisesti vaativat uudet ja historialliset kohteet, joissa erityisosaaminen on avainasemassa niin suunnittelun kuin valmistuksenkin osalta. Asiakkaamme arvostavat ammattitaitoamme, luotettavuuttamme sekä tuotteidemme korkeaa laatua ja suomalaisuutta.

Olemme nykyaikaistamassa tuotantoamme ja päivitämme puuovitehtaamme vastaamaan uusinta teknologiaa. Siirryimme keväällä uusiin tuotantotiloihin ja samassa yhteydessä teimme merkittäviä kone- ja laiteinvestointeja.

Haluatko tarttua haasteeseen ja tulla mukaamme kehittämään viimeisintä teknologiaa?

Haemme tuotantopäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti tuotannon toiminnasta.
Huolehdit työnohjauksesta sekä siitä, että toimitukset valmistuvat oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Tehtävään kuuluu myös materiaalien hallinta.
Et pelkää laittaa itseäsi likoon ja koet olevasi parhaimmillasi lähellä tuotantoa.

Odotamme sinulta:

  • Aktiivista ja positiivista otetta työhön
  • Halua, kykyä ja näkemystä kehittää toimintaa
  • Pystyt ottamaan haltuun isoja kokonaisuuksia
  • Tuotantojonojen suunnittelu ja sovittujen aikataulujen valvonta hoituvat sinulta luontevasti
  • Kokemusta puualalta, mielellään ovituotannosta
  • Kokemusta puualan koneista ja laitteista
  • Kokemusta esimiestyöskentelystä
  • Lean tuntemusta
  • Suunnitteluohjelmien Cad / Solidworks tuntemisen katsomme eduksesi

Tarjoamme tehtävää korkeatasoisten ja yksilöllisten tuotteiden osa-alueelta. Monipuoliset projektit pitävät mielemme virkeinä! Pääset kohtaamaan nopeasti muuttuvia tilanteita, mutta koet ne työpäivän piristyksenä. Luot positiivisella asenteellasi onnistumisia ja hyvää draivia tuotannon henkilökunnalle
sekä yhteistyökumppaneille. Toimenkuva voi tulevaisuudessa laajentua osaamisesi mukaan. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen minna.silenius@dovia.fi viimeistään 25.6.2021 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Tuotantopäällikkö

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja