Skip to main content

Tuotantopäällikkö

HZPC on maailman johtava yritys perunan lajikejalostuksessa, siemenperunan tuotannossa ja tuotekonseptien kehittämisessä. Toimimme 90 maassa 400 henkilön voimin. Kansainvälisen konsernin työntekijöistä yli neljäsosa työskentelee tutkimusasemallamme genetiikan, kasvipatologian ja maataloustieteiden parissa.

HZPC Kantaperuna Oy vastaa konsernissa Pohjoismaiden markkinoista ja on Suomessa markkinajohtaja. Kotimaisesta tuotannosta kolmasosa viedään ulkomaille. Pääosa tuotannostamme ja yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Tyrnävällä. Nykyisen tehtävän hoitajan siirtyessä toisiin tehtäviin konsernissa, etsimme nyt uutta henkilöä

Tuotantopäälliköksi

Vastaat siemenperunatuotannon suunnittelusta, organisoinnista ja kehittämisestä strategisten tavoitteiden mukaisesti. Teet viljelysopimukset sopimusviljelijöidemme kanssa ja teet muutenkin tiiviistä yhteistyötä heidän kanssaan toiminnan kehittämisessä. Vastaat siemenperunan laadusta, viljelijäauditoinneista ja viljelijätiimin vetämisestä. Lajikkeiden kehittäminen kuuluu myös tehtäviisi ennen kaikkea lajikekokeiden suunnittelun ja toteutuksen osalta. Apunasi ovat lähimmät työtoverisi, osaavat viljelijät ja kansainvälisen HZPC:n tutkimus- ja kehitysorganisaatio.

Me HZPC Kantaperunassa arvostamme itsenäistä, aktiivista, yhteistyökykyistä ja järjestelmällistä työotetta. Tulet olemaan tärkeä osa itseohjautuvaa, kehittyvää ja sitoutunutta tiimiämme. Office-työkalujen käyttö on sinulle arkipäivää ja käytät näppärästi myös muita järjestelmiä. Englannin kielitaidosta on työssäsi apua. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja maatalouden tuntemusta.

HZPC tarjoaa mielenkiintoisen ja varmasti erityisen mahdollisuuden yhdistää monipuolisia osaamisia toimimiseen hyvin erityyppisten asiantuntijoiden kanssa. HZPC tarjoaa mahdollisuuden myös kansainväliseen urakehitykseen niin halutessasi ja työsi tulosten ollessa hyvät!

Lisätietoja tehtävästä antaa POMONA Consultingissa Jarmo Savenius, puh. 0400 840 454. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 27.6.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi. Hakemukseen tunnus ”Kantaperuna”.

Tuotantopäällikkö

HZPC Kantaperuna Oy
91800 Tyrnävä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus