Skip to main content

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Johtamaan Oy Scantarp Ab:n päällystystuotantoa Kuopioon

Pohjois-Euroopan päällystettyjen teknisten kankaiden markkinajohtaja uudistaa organisaatiotaan ja hakee joukkoihinsa taitavaa tuotantopäällikköä monipuolisiin tuotannon johtotehtäviin.

Tuotantopäällikkö johtaa Oy Scantarp Ab:n tuotantoa ja ulkoistettua kunnossapitoa. Sinulle raportoivat tuotannon työnjohtaja ja noin 30 tuotannon työntekijää. Päällystystuotannon johtotehtävien lisäksi toimit aktiivisesti Oy Scantarp Ab:n tuotekehitystiimissä. Voit olla urallasi jo kokenut valmis osaaja, joka nauttii tuotannon haastavienkin tilanteiden ratkomisesta yhdessä muun tuotannon henkilöstön kanssa. Meille on tärkeää, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi yhdessä tiimisi kanssa. 
 
Tehtävässä menestymisen edellytyksiä luovat: 

  • DI-tutkinto soveltuvalta kemian- ja/tai konetekniikan osa-alueelta  

  • hyvä englannin kielen taito, saksan kielen taito on eduksi 

  • kokemus prosessiteollisuudesta 

  • oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työskentelytyyli 

  • hyvä paineensietokyky sekä kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin 

  • joustavuus ja halu kehittää omaa osaamistaan 

  • tiimihenkisyys; olet joukkuepelaaja 

Tarjoamme hyvälle tekijälle mielenkiintoisen työn toimialansa tunnetuimmassa yrityksessä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on päivätyötä ja edellyttää valmiutta toimia joustavasti tuotannon vaatimusten mukaisesti.  

Kiinnostuitko tehtävästä?  Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 17.10.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-16341.  

Lisätietoja antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. +358 50 531 4864. 

Oy Scantarp Ab suunnittelee, valmistaa ja markkinoi termoplastisilla materiaaleilla päällystettyjä teknisiä kankaita. Yritys on Pohjois-Euroopan johtava valmistaja, jonka tuotannosta noin 65 % toimitetaan Ruotsiin, Norjaan, Keski-Eurooppaan, Balttiaan ja Venäjälle. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan ja valmistusteknologiaansa yli puolen vuosisadan ajan yhteistyössä asiakkaidensa ja raaka-ainetoimittajiensa kanssa. Vahva kokemus ja asiantuntemus näkyvät asiakkaillemme laajana tuotevalikoimana, yksilöllisenä palveluna ja toimitusvarmuutena. Vuosittainen noin 13 miljoonan euron liikevaihto Oy Scantarp Ab:ssä saavutetaan 46 ammattilaisen voimin. 

Oy Scantarp Ab on osa NHC Group Ab -konsernia, jolla on yhteensä viisi toimipaikkaa Suomessa ja Ruotsissa. NHC on konsernina Pohjoismaiden suurin teknisistä tekstiileistä valmistettujen lopputuotteiden toimittaja. Konsernin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa Timråssa. Konserniin kuuluvat Oy Scantarp Ab:n lisäksi NHC Finland Oy, NHC Sweden Ab ja Compotente Oy. NHC Group Ab:n liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä 250 henkilöä (Suomessa noin 100 henkilöä). 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus